menu

COLOR ERBE

COLOR ERBE

Přírodní vlasové barvy a péče Natur Erbe patří k méně známým značkám, nabízí však velmi zajímavé produkty. Oblíbené jsou zejména barvy na vlasy Color Erbe, velmi zajímavé jsou také originální stylingové prostředky pro všestrannou úpravu vlasů od této společnosti.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Vlasové barvy Color Erbe se vyznačují svým složením bez obsahu amoniaku, resorcinolu a nonoxynolu. Přesto velmi účinně kryjí, jsou intenzivní a zářivé, k vlasům šetrné a snadno se aplikují. Jsou bohaté na glykolické rostlinné extrakty, které činí barvení pro vlasy méně zatěžujícím. K dispozici jsou v široké paletě barev.

Vylepšená řada Color Erbe Biologici je skutečným spojením přírody a technologie. Tyto gelové barvy stejně perfektně kryjí a svými barevnými odstíny z velké části kopírují předchozí oblíbenou řadu. Rozdíl spočívá ve složení, které je ještě příznivější pro vlasy i pokožku hlavy a kromě dalších látek se obejde bez SLS, parabenů a především těžkých kovů jako kobalt a nikl. Obsahují také arganový olej pro snížení zátěže z barvení na vlasy.

Šampony a stylingové prostředky této značky jsou založené na unikátnm systému STABIL s vyváženým pečujícím a ochranným účinkem. Jsou velmi vhodné právě pro barvené vlasy, a proto se skvěle hodí jako doplněk k barvám od stejného výrobce. Obejdou se bez formaldehydu, parabenů a parafínu.

close

Oblíbené produkty