menu

Zuii Organic

Zuii Organic

Seznamte se s velvyslankyní slunné Austrálie na poli bio dekorativní kosmetiky, její excelencí Zuii Organic. Lze jednoduše prohlásit, že této luxusní kosmetice nechybí nic. Myslí na všechna přání, která ženy při krášlení mají, a bohatě je uspokojuje bohatou paletou produktů a barev.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Zuii Organic dle nabídky.

Její jedinečné receptury vycházejí především ze zpracování okvětních lístků růže, jasmínu a heřmánku, není proto přehnané říci, že používat make-up Zuii je jako pokrývat si tvář květinami.

Další čistě přírodní ingredience (všechny v BIO kvalitě) poskytují pleti všestrannou péči, vyživují a ošetřují ji. To vše bez sebemenšího množství syntetických a škodlivých látek; parabeny, nanočástice, mastek a další tato značka naprosto nepřipouští (dosvědčují certifikáty BDIH a COSMOS). Třešničkou na dortu Zuii je vůně. Intenzivní vůně květin, která zaplaví smysly po aplikaci třeba i jen rtěnky. Zkuste a nechte se unést, ale pozor, Zuii je návyková.

close

Oblíbené produkty