menu

Inlight

Inlight

Luxusní, vysoce kvalitní certifikovaná bio kosmetika Inlight z Velké Británie. Všechny výrobky Inlight jsou 100% bio, mají tedy nejčistější a nejkvalitnější složení, jakého je vůbec možné dosáhnout. To stvrzují také certifikáty Soil Association a COSMOS Organic.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

Značka Inlight pochází z britského Cornwallu. Stojí za ní lékař italského původu Dr. Mariano Spiezia, který je jedním z největších inovátorů na poli přírodní kosmetiky. Díky jeho recepturám nabízí skutečně špičkovou péči o pleť pro ty nejnáročnější zákazníky. K nim se řadí mimo jiné i Aňa Geislerová. I díky ní lze říci, že v produktech Inlight se krása setkává s uměním.

Už při pohledu na střídmě elegantní balení produktů je zřejmé, že se nejedná o značku, která by se spokojila s místem uprostřed řady. Do čela ji ale staví především obsah. Ucelená kolekce hydratačních olejů a balzámů Inlight vyživuje pokožku, posiluje její ochrannou bariéru a napomáhá udržování optimální vlhkosti. Výhodou olejové báze je vstřebávání rostlinných výtažků a esenciálních olejů, které slouží zároveň jako konzervační činidla. Narozdíl od krémů obsahujících vodu se proto obejdou bez chemických konzervačních látek. Výrobky na olejovém základě se také výborně hodí pro všechny typy pleti, a to včetně mastné. Regulují tvorbu kožního mazu, jehož produkce je často zvýšená častým čištěním obličeje a těla. Výborně se vstřebávají, takže pokožka nezůstává mastná, ale je naopak perfektně vyživená, hebká a zářivá.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitmím procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci.

close

Oblíbené produkty