menu

Naturalis Better

Naturalis Better

Značka Naturalis Better je rodištěm v Kalábrii, na samém jihu Itálie. Její specialitou je kosmetika založená na mnoha přínosných vlastnostech aloe vera. Výrobce si ji díky teplému kalábrijskému slunci sám pěstuje a zpracovává šetrnými postupy vycházejícími z dlouholeté praxe. Pro kvalitu svých produktů jde tak daleko, že v nich využívá jen nejhodnotnější část rostliny, její dužninu, a to ručně loupanou.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

Aloe vera jako základní ingredience jim dodává svoji charakteristickou svěží vůni a bohatou směs přírodních účinných složek. Na první pohled možná nenápadnou značku si proto po prvním vyzkoušení rychle oblíbíte a už nebudete chtít měnit. Bio kvalita kosmetiky Naturalis je potvrzena certifikátem Natrue.

close

Oblíbené produkty