menu

Sappho New Paradigm

Sappho New Paradigm

Kanadskou Sappho New Paradigm založila zkušená filmová a televizní vizážistka JoAnn Fowler nominovaná na cenu Emmy. Její název odkazuje ke starořecké básnířce, ženě velmi neortodoxní, silné a originální, autorce milostných veršů. Stejně jako ona razila novou a osobitou cestu v době ovládané muži, chce po ní pojmenovaná značka jít neochvějně za svým, aby přinášela ženám luxusní kosmetiku s vyhraněným charakterem.

Druh produktu

Druh produktu

Certifikace

Certifikace

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Kosmetiku čistou, zdravou, uspokojující náročné požadavky profesionálů i umělecké srdce své stvořitelky.

Produkty Sappho jsou vyvíjeny tak, aby obstály i před filmovou kamerou. Tváři musí propůjčit ten správný hedvábný finiš, který bude lahodit oku diváka, musí nabídnout vyčerpávající škálu odstínů pro jakékoliv použití, musí obstát i během náročného dne naplněného prací. Současně jsou také prosty všech potenciálně škodlivých ingrediencí, nabité ochrannými antioxidanty, veganské a vyráběné s ohledem na životní prostředí. Značka se pyšní inovativním přístupem kladoucím důraz na maximální využití lehkých kovů, biodegradabilního plastu a recyklovatelného skla při tvorbě obalů pro své výrobky.

close

Oblíbené produkty