menu

Herbatint

Herbatint

Přírodní barvy na vlasy Herbatint pocházejí z Itálie. Tato značka se na šetrné rostlinné barvy bez amoniaku specializuje už od 60. let minulého století a díky této dlouholeté zkušenosti patří k předním výrobcům ve svém segmentu. Vysoký důraz klade na neustálé zdokonalování produktů prostřednictvím výzkumu nových technologií a jejich nekompromisní kvalitu a maximální bezpečnost.  

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Kompletní výrobní řetězec barev Herbatint je vystavěn s ohledem na udržitelnost. Ta začíná už u výběru dodavatelů surovin a končí u balení produktů v papíru, na který bylo využito pouze dřevo z lesů s certifikovaným udržitelným režimem hospodářství. Snaha o ohleduplnost k životnímu prostředí se odráží i v takovém detailu, jako jsou lahvičky s barvou. Ty jsou navženy tak, aby je bylo možné znovu uzavřít a veškerý nevyužitý zbytek barvy tím uschovat na příště.

Barvy Herbatint jsou rozděleny do celkem sedmi řad. Řada N (Natural) zvýrazní přirozenou barvu vlasů a dá jí lépe vyniknout. Odstíny řady C (Ash) jsou připraveny tak, aby neutralizovaly nežádoucí měděné a červenavé odlesky. Ideálního výsledku dosáhnete jejich kombinací s odpovídajícím barevným tónem z řady N. Odstíny označené R (Copper) se zvlášť hodí k pleti se zlatavým podtónem. Přidají barvě vlasů sytost a měděné odlesky. Pod písmenem D (Golden) jsou zařazeny barvy, které propůjčí vlasům zlatavé a hnědé odlesky dle volby tónu. Výsledný efekt je intenzivní, zářivý ale stále přirozený. Mahagonová řada M (Mahogany) osvěží vlasy hnědavými a červenými podtóny. Hodí se k narůžovělé světlé pleti. Série DR (Copperish) kombinuje zlatavé a měděné odlesky, vlasy ještě více rozzáří a podtrhne jejich osobitost. Nakonec je tu řada FF (Flash Fashion) poskytující intenzivní, zářivé a vysoce trendy odstíny. Ideální je kombinovat ji s barvami jiných řad pro dosažení specifického požadovaného výsledku.

close

Oblíbené produkty