menu

  • -10%
ACORELLE Orientální depilační vosk
search
  • ACORELLE Orientální depilační vosk

Acorelle Orientální depilační vosk

Jemný orientální depilační vosk s krémovou texturou a vynikajícím účinkem i na krátké chloupky. Snadno se používá, postačí získat trochu praxe. Chloupků Vás přitom zbaví až na 4 týdny. Jeho složení je čistě přírodní a velmi šetrné k pokožce.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

413 Kč
372 Kč Sleva 10%
S DPH
Varianta: 300 g
  • 372 Kč

Obsahuje cukrovou pastu z Fair Trade třtiny pěstované v Paraguayi. Je vhodný i pro citlivou pokožku, kterou zklidňuje díky extraktu z ylang ylangu. Neobsahuje parabeny, syntetická barviva a konzervanty.

Použití

  • Zahřejte vosk v mikrovlnné troubě nebo horkou vodou tak, aby tekl podobně jako med. Běžně postačí velmi krátké zahřátí. Promíchejte dřevěnou špachtličkou přiloženou v balení. Naberte vosk na špachtličku a naneste velmi slabou vrstvu na depilované místo po směru růstu chloupků. Vrstvu vosku tlakem přes bavlněný proužek uhlaďte opět po směru růstu. Poté proužek prudce odtrhněte proti směru chloupků. Stejný proužek použijte několikrát dokud neztratí přilnavost. Zbytky vosku omyjte teplou vodou.
  • Špachtličku i proužky omyjte a uschovejte na další použití (vydrží nejméně 3).

Složení INCI

LUCOSE, GLYCERIN, SUCROSE*/**, CITRIC ACID, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATER**, PARFUM

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

* složka pocházející z fairtrade

Acorelle
ACR002
3700343040691
close

Oblíbené produkty