menu

  • -10%
ACORELLE Depilační proužky pro podpaží a třísla
search
  • ACORELLE Depilační proužky pro podpaží a třísla

Acorelle Depilační proužky pro podpaží a třísla

Sada 20 depilačních proužků pro podpaží a třísla a SOS mandlového oleje pro následnou péči. Depilační směs tvoří včelí vosk a aloe vera, které zaručují skvělý účinek a současně maximální ohleduplnost k pokožce.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

255 Kč
230 Kč Sleva 10%
S DPH
Varianta: 20 ks + 1 x 4,5 ml
  • 230 Kč

Depilační vosk je efektivní i na krátké chloupky, výsledek vydrží až 4 týdny. Složení proužků je hypoalergenní, čímž se minimalizuje zarudnutí pokožky po aplikaci. Depilace je velmi jednoduchá, rychlá a účinná.

Směs obsahuje aloe vera, která má vynikající hydratační a zklidňující účinky na pokožku. Přiložený SOS mandlový olej slouží k odstranění zbytků vosku a zjemnění pokožky po depilaci.

Použití

  • Zahřejte proužky v dlaních. Aplikujte je na depilované místo po směru růstu chloupků a důkladně je přimáčkněte. Poté prudkým trhnutím proti směru růstu proužek odstraňte.

Složení INCI

Složení vosku

PROPANEDIOL ROSINATE, GLYCERYL ROSINATE, CERA ALBA*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*

Složení SOS oleje

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, CAPRYLIC/CAPRIC TRYGLYCERIDES, ROSA CANINA FRUIT OIL*, COCO-CAPRYLATE, SQUALANE, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL*, ISOSTEARYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, BOSWELLIA SERRATA GUM, BISABOLOL*, CITRONELLOL, LINALOOL

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

Acorelle
ACR007
3700343040189
close

Oblíbené produkty