menu

  • -10%
ACORELLE Opalovací sprej SPF 30
search
  • ACORELLE Opalovací sprej SPF 30

Acorelle Opalovací sprej na obličej a tělo SPF 30

Opalovací sprej s čistě přírodním složením a vysokým ochranným faktorem. Nezanechává bílý film, nelepí, je vhodný i pro velmi citlivou pokožku na obličej i tělo.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

699 Kč
629 Kč Sleva 10%
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 629 Kč

Opalovací krém s velmi tekutou konzistencí pro obzvlášť snadnou aplikaci na všechna potřebná místa. Nanášení je nejen rychlé ale také rovnoměrné. Krém se snadno vtřebává do pokožky, nezanechává na ní povlak ani nepříjemný lepkavý pocit. Je ovoněný čistě přírodními extrakty z květů mandloně a vanilky, neobsahuje syntetickou parfemaci.

Vyznačuje se vysokým ochranným faktorem SPF 30, hodí se tak i pro velmi světlou pleť a děti od 3 let. Je vysoce voděodolný, ochrání tedy i během koupání. Nezapomeňte však, že po koupání a otírání ručníkem je třeba nanést novou vrstvu krému, v žádném případě nelze po celý den spoléhat na jedinou aplikaci.

Ochranná vrstva je tvořena minerálním filtrem s oxidem titaničitým a patentovanou složkou Api OléoActif (AOA). Krém chrání proti UVA i UVB záření. AOA komplex s propolisem a slunečnicovým olejem navíc působí jako účinný antioxidant, který brání poškození a stárnutí pokožky vlivem slunce.

Složení je doplněno o bio arganový a kokosový olej pro vyživení pokožky a její hebkost.

Krém je biodegradabilní, proto nezatíží životní prostředí. Zejména při koupání v moři dochází ke smývání opalovacích prostředků, které potom zamořují vodu a mají negativní dopad na mořský život. V případě tohoto krému však podobné nebezpečí nehrozí, krém se ve vodě přirozenými procesy rozloží na nezávadné složky.

Použití

  • Aplikujte v dostatečném množství před sluněním a opalováním.
  • Aplikaci opakujte v pravidelných intervalech, zejména po koupání nebo při intenzivním pocení.

Složení INCI

DICAPRYLYL CARBONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCO-CAPRYLATE, TITANIUM DIOXIDE, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, ALCOHOL**, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, ALUMINUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL*, PARFUM (FRAGRANCE), HELIANTHUS ANNUS HYBRID OIL*, PROPOLIS EXTRACT*, ZANTHOXYLUM BUNGEANUM FRUIT EXTRACT, OLEYL ALCOHOL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, POLLEN EXTRACT*, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, EUGENOL, GERANIOL, LINALOOL

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** upraveno ze složek z certifikované bio zemědělské produkce

Acorelle
ACR032
3700343046013
close

Oblíbené produkty