menu

  • -10%
ACORELLE Opalovací sprej na obličej tělo SPF 50
search
  • ACORELLE Opalovací sprej na obličej tělo SPF 50

Acorelle Opalovací sprej na obličej a tělo SPF 50

Opalovací sprej s inovovaným čistě přírodním složením a vysokým ochranným faktorem. Nezanechává bílý film, nelepí, je vhodný i pro velmi citlivou a velmi světlou pokožku.

  • S minerálním filtrem UVA a UVB
  • Obohacený o karanja olej
  • Je voděodolný a nelepí

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

769 Kč
692 Kč Sleva 10%
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 692 Kč

Oblíbený opalovací krém Acorelle byl ještě vylepšen, jeho inovované složení nově obsahuje karanja olej a olej z malinových semen. Krém je velmi účinný a praktický zároveň, má velmi tekutou konzistencí pro obzvlášť snadnou aplikaci na všechna potřebná místa. Nanášení je nejen rychlé ale také rovnoměrné. Krém se snadno vtřebává do pokožky, nezanechává na ní povlak ani nepříjemný lepkavý pocit. Je bez parfemace.

Vyznačuje se vysokým ochranným faktorem SPF 50, hodí se tak i pro velmi světlou pleť a děti od 3 let. Je vysoce voděodolný, ochrání tedy i během koupání. Nezapomeňte však, že po koupání a otírání ručníkem je třeba nanést novou vrstvu krému, v žádném případě nelze po celý den spoléhat na jedinou aplikaci.

Ochranná vrstva je tvořena minerálním filtrem s oxidem titaničitým a patentovanou složkou Api OléoActif (AOA). Krém chrání proti UVA i UVB záření. AOA komplex s propolisem a slunečnicovým olejem navíc působí jako účinný antioxidant, který brání poškození a stárnutí pokožky vlivem slunce. Antioxidační vlastnosti dále posiluje nově přidaný indický karanja olej. Složení je doplněno o bio extrakt z kurkumy a olej z malinových semínek pro vyživení a hebkost pokožky.

Krém je biodegradabilní, proto nezatíží životní prostředí. Zejména při koupání v moři dochází ke smývání opalovacích prostředků, které potom zamořují vodu a mají negativní dopad na mořský život. V případě tohoto krému však podobné nebezpečí nehrozí, krém se ve vodě přirozenými procesy rozloží na nezávadné složky.

Použití

  • Aplikujte v dostatečném množství před sluněním a opalováním.
  • Aplikaci opakujte v pravidelných intervalech, zejména po koupání nebo při intenzivním pocení.
  • Před použitím důkladně protřepejte.

Složení INCI

DICAPRYLYL CARBONATE, TITANIUM DIOXIDE, PONGAMIA GLABRA SEED OIL*, DICAPRYLYL ETHER, ALCOHOL DENAT.**, GLYCINE SOJA OIL*, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ALUMINUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, RUBUS IDAEUS SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL*, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, TOCOPHEROL, PROPOLIS EXTRACT*, POLLEN EXTRACT*, CURCUMA LONGA ROOT EXTRACT*

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** upraveno ze složek z certifikované bio zemědělské produkce

Acorelle
ACR033
3700343046242
close

Oblíbené produkty