menu

ACORELLE Dámský parfém L'Envoutante roll-on
search
  • ACORELLE Dámský parfém L'Envoutante roll-on

Acorelle Dámský parfém L'Envoutante roll-on

Okouzlující květinová vůně s úchvatnými, teplými a opojnými tóny, která je až nebezpečně návyková.

  • Hlava: bergamot - citron – pomeranč – mandarinka
  • Srdce: ylang-ylang - jasmín - kosatec - fialka - osmanthus heliotrop – anýz
  • Základ: vanilka - karamel - mandle - tonka - dřevo gaiac - myrha - cedr - pačuli - santal - cist

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

390 Kč
S DPH
Varianta: 10 ml
  • 390 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

L'Envoutante je nejnovějším přírůstkem do rodiny parfémových vod Acorelle. Jako první se vyznačuje kvalitou na úrovni bio ověřenou certifikátem Cosmos Organic. Stvořily jej dvě výrazné osobnosti francouzského parfumářství, Katell Plisson a Stéphane Piquart, silně se angažující ve vývoji přírodní kosmetiky.

Pro tuto jedinečnou, vysoce osobitou a sofistikovaně smyslnou vůni našli základ v indickém jasmínu, madagaskarské vanilce, čínském osmanthu a orientální myrze. Jiskřivě elegantní a žensky rafinovaná parfémová voda L'Envoutante se tak pro tuto chvíli stala pomyslnou korunou v produkci této značky.

Parfémy Acorelle v sobě nezapřou francouzské parfumérské umění z vyhlášené oblasti Grasse, ale vyznačují se také certifikovaným přírodním složením. L'Envoutante je přírodní ze 100%, 87% složek pochází z certifikované bio zemědělské produkce. Vonné esence jsou rozpuštěné v přírodním pšeničeném alkoholu. Neobsahuje ftaláty, barvicí látky a demineralizovanou vodu.

Složení INCI

ALCOHOL**, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, CINNAMYL ALCOHOL, COUMARIN, BENZYL CINNAMATE, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, CITRONELLOL, FARNESOL, EUGENOL, CITRAL, ISOEUGENOL

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** upraveno ze složek z certifikované bio zemědělské produkce

Acorelle
ACR101
3700343023496
close

Oblíbené produkty