menu

Acorelle Dámská parfémová voda La Boheme roll-on
search
  • Acorelle Dámská parfémová voda La Boheme roll-on

Acorelle Dámská parfémová voda La Boheme roll-on

Parfémová voda La Boheme v praktickém roll-on provedení je vzdušnou kompozicí jiskřící touhou po svobodě a volnosti. Spojuje v sobě svěží a květinové nóty, které v ní tvoří duši bohémské ženskosti.

  • Hlava: bergamot - mandarinka - petit grain - bylinky
  • Srdce: meloun - jasmin d´eau - ylang - davana
  • Základ: kokos - santal - peruánský balzám - piri piri

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

390 Kč
S DPH
Varianta: 10 ml
  • 390 Kč

La Boheme patří do nové kolekce bio parfémů Prestige, která se pyšní certifikací Cosmos Organic. Vznikla z imaginace parfumářky Katell Plisson a s využitím nejlepších přírodních surovin produkovaných v etickém a bio zemědělství, které vybral Stéphane Piquart.

Vůně La Boheme díky esenciálním olejům ylang ylangu, davany a petit grain pozitivně ovlivňuje vnitřní rovnováhu, pomáhá navodit pozitivní myšlení a zbavit se zátěže minulosti.

Parfémy Acorelle v sobě nezapřou francouzské parfumérské umění z vyhlášené oblasti Grasse, ale vyznačují se také certifikovaným přírodním složením. Jsou ze 100% přírodní, 87% složek pochází z certifikované bio zemědělské produkce. Vonné esence jsou rozpuštěné v přírodním pšeničeném alkoholu. Neobsahuje ftaláty, barvicí látky a stabilizátory.

Použití

  • Kdykoliv podle chuti a potřeby. Vyhněte se kontaktu s očima, sliznicemi a poraněnými místy na kůži.
  • Produkt není vhodný pro těhotné a kojící ženy.
  • Uchovávejte mimo přímé slunce.

Složení INCI

ALCOHOL**, PARFUM (FRAGRANCE), CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER*, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, CINNAMYL ALCOHOL, COUMARIN, BENZYL CINNAMATE, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, EUGENOL

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** upraveno ze složek z certifikované bio zemědělské produkce

Acorelle
ACR115
3700343023694
close

Oblíbené produkty