menu

Acorelle Dámská parfémová voda bio Lotus Blanc
search
  • Acorelle Dámská parfémová voda bio Lotus Blanc

Acorelle Dámská parfémová voda bio Lotus Blanc

Svěží energizující kompozice jiskřící citrusovými nótami ve skvělé harmonii s vůněmi vodních květin.

  • Hlava: bergamot - mandarinka - citronová tráva - máta - limetka
  • Srdce: leknín - lotos - jasmín - magnolie
  • Základ: seno - mořské řasy - šalvěj - cedr - vanilka - pačule

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

990 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 990 Kč

Lotus Blanc neboli Bílý lotos je skutečným koncertem svěžesti a energie. Vyzařuje až zenovou uvolněnost a střídmost definovanou lotosem a leknínem, které provází lehké tóny citrusů a čerstvých bylin. Podle olfaktologických poznatků navíc přináší esenciální oleje máty a mandarinky pocit vnitřní jistoty a klidu.

Nové parfémové vody Acorelle pocházejí z rukou vyhlášených specialistů z oblasti Grasse, podepsaná je pod nimi zejména Katell Plisson. Té se podařilo splnit nadmíru obtížný úkol zachovat intenzitu vůně po celý den aniž by slevila z bio kvality parfému. Výsledkem jsou kompozice ještě vytříbenější než dříve a podpořené novým designem, které mohou směle soupeřit s velkými značkami v této oblasti.

Parfémové vody mají v základu bio pšeničný nedenaturovaný alkohol, ve kterém jsou rozpuštěny vonné esence a čisté květové vody (hydroláty). Neobsahují ftaláty, parabeny, konzervanty ani další syntetické složky.

Použití

  • Kdykoliv podle chuti a potřeby.

Složení INCI

ALCOHOL**, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF WATER*, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, ISOEUGENOL, BENZYL CINNAMATE, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, EUGENOL

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** upraveno ze složek z certifikované bio zemědělské produkce

Acorelle
ACR116
3700343021195
close

Oblíbené produkty