menu

Acorelle Dámská parfémová voda bio Velvet Rose roll-on
search
  • Acorelle Dámská parfémová voda bio Velvet Rose roll-on

Acorelle Dámská parfémová voda bio Velvet Rose roll-on

Květinová kompozice těžící z nezaměnitelné klasické vůně růže, avšak v moderním a originálním pojetí. V praktické roll-on variantě.

  • Hlava: poupata růže - mandarinka - liči - pepřovec
  • Srdce: růže - geranium - třešeň - pivoňka - fialka
  • Základ: malina - broskev - vanilka - cedr

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

320 Kč
S DPH
Varianta: 10 ml
  • 320 Kč

Velvet Rose neboli Sametová růže rozprostře květinové a ovocné nóty k poctě královny květin. Přetéká elegantní ženskostí v její jemné ale moderní podobě. Pivoňka, fialka a třešňové květy v srdci tohoto parfému se opírají o pudrově teplý základ vanilky a cedru.

Nové parfémové vody Acorelle pocházejí z rukou vyhlášených specialistů z oblasti Grasse, podepsaná je pod nimi zejména Katell Plisson. Té se podařilo splnit nadmíru obtížný úkol zachovat intenzitu vůně po celý den aniž by slevila z bio kvality parfému. Výsledkem jsou kompozice ještě vytříbenější než dříve a podpořené novým designem, které mohou směle soupeřit s velkými značkami v této oblasti.

Parfémové vody mají v základu bio pšeničný nedenaturovaný alkohol, ve kterém jsou rozpuštěny vonné esence a čisté květové vody (hydroláty). Neobsahují ftaláty, parabeny, konzervanty ani další syntetické složky.

Použití

  • Kdykoliv podle chuti a potřeby.

Složení INCI

ALCOHOL**, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, PARFUM (FRAGRANCE), CITRONELLOL, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, BENZYL CINNAMATE, CITRAL, ISOEUGENOL

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** upraveno ze složek z certifikované bio zemědělské produkce

Acorelle
ACR121
3700343023717
close

Oblíbené produkty