menu

Acorelle Dámská parfémová voda bio Sublime Tubéreuse
search
  • Acorelle Dámská parfémová voda bio Sublime Tubéreuse

Acorelle Dámská parfémová voda bio Sublime Tubéreuse

Parfémová voda Sublime Tubéreuse / Vznešená tuberóza je jako kytice s omamnou pudrovou vůní. Vévodí jí opulentní tuberóza podepřená těžšími pižmovými a ambrovými nótami, které spoluvytvářejí kompozici současně smyslnou i uklidňující. Patří do nové řady vůní Acorelle, které jsou plně bio.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

950 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 950 Kč
  • Hlava: mandarinka / mandora / bergamot
  • Srdce: tuberóza / kosatcové máslo / andělika
  • Základ: benzoin / vanilka / mléčné nóty / copahu / amyris

Acorelle spojilo své síly s Katell Plisson, aby naplnilo svoji ambici vytvořit plně přírodní parfémy, které by se výdrží přiblížily klasickým. Katell jako milovnice ryzích přírodních materiálů otevřela zcela nové možnosti a stvořila vůně mnohem sofistikovanější, moderní a především s desetinásobně zvýšenou výdrží oproti předchozí řadě.

S touto modernizací se Acorelle může směle poměřovat s velkými jmény parfumérství, aniž by jakkoliv slevilo z nároků na přírodní složení svých vůní, které jsou 100% bio.

Použití

  • Kdykoliv podle chuti a potřeby.

Složení INCI

ALCOHOL**, PARFUM (FRAGRANCE), CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER*, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, EUGENOL, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL CINNAMATE, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, FARNESOL, BENZYL SALICYLATE, ISOEUGENOL

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** upraveno ze složek z certifikované bio zemědělské produkce

Acorelle
ACR126
3700343023922
close

Oblíbené produkty