menu

Alkemilla K-HAIR Přírodní vlasový peeling
search
  • Alkemilla K-HAIR Přírodní vlasový peeling

Alkemilla K-HAIR Přírodní vlasový peeling

Inovativní peeling vyvinutý speciálně pro pokožku hlavy a vlasy, ze kterých odstraní usazené nečistoty, odumřelé buňky a zbytky šamponu a dalších přípravků. Je obohacený o bio extrakty lnu, maliny, citronu, kokosu, černého rybízu a borůvek, díky kterým poskytuje vlasům intenzivní výživu. O jejich zvýšenou ochranu se postarají výtažky manga a mučenky. Obsahuje mikrogranule a kyselinu linoleovou, jejichž úkolem je jak mechanická tak enzymatická exfoliace. Uvolnění pórů a zvýšené okysličení vlasových kořínků vedou ke zlepšení zdraví, odolnosti a pevnosti vlasů. Je tu také pantenol pro zlepšení hydratace a tím zabránění lámavosti vlasů.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

355 Kč
S DPH
Varianta: 150 ml
  • 355 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Použití

  • Naneste na vlhké, čerstvě umyté vlasy a dobře promasírujte pomocí prstů.
  • Nechte 5 minut působit a posléze opláchněte proudem vody.

Složení INCI

Aqua [Water] (Eau), Cetearyl alcohol, Behenamidopropyl dimethylamine, Hydrated silica, Citrus limon (Lemon) fruit extract, Mangifera indica (Mango) fruit extract, Passiflora edulis fruit extract, Linum usitatissimum (Linseed) seed extract (*), Rubus idaeus (Raspberry) fruit extract (*), Cocos nucifera (Coconut) fruit extract (*), Ribes nigrum (Black currant) fruit extract (*), Vaccinium myrtillus (Myrtle) fruit extract (*), Panthenol, Menthol, Glycerin, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Glycolic acid, Lactic acid, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Potassium sorbate, Sodium benzoate, Coumarin

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

Alkemilla
ALK021
8051414384394
close

Oblíbené produkty