menu

Alkemilla K-Hair Přírodní regenerační maska na poškozené vlasy
search
  • Alkemilla K-Hair Přírodní regenerační maska na poškozené vlasy

Alkemilla K-HAIR Přírodní regenerační maska na poškozené vlasy

Inovativní vlasová maska s kyselým pH pro vyrovnání přirozeného pH vlasů a revitalizaci jejich struktury. Maska je bohatá na rostlinné extrakty, mezi kterými vynikají vanilka a černý rybíz s jejich intenzivními antioxidačními schopnostmi. Výtažky kopřivy, pomeranče a citronu jsou tu pro posílení vlasů, sójové proteiny je obalují ochranným mikrofilmem a střeží vlasové kořínky před poškozením. Regenerační maska je vhodná zejména pro vlasy vyčerpané barvením či odbarvováním a jinými úpravami. Navrací jim sílu a pružnost, dodává ztracený lesk a krásný objem. Příznivě ovlivňuje také rovnováhu pokožky hlavy.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

425 Kč
S DPH
Varianta: 200 ml
  • 425 Kč

Použití

  • Aplikujte rovnoměrně na čerstvě umyté vlasy a nechte působit 3-10 minut, poté důkladně opláchněte.
  • Pro nejlepší výsledek doporučujeme používat v kombinaci s dalšími produkty řady Alkemilla K-Hair.

Složení INCI

Aqua [Water] (Eau), Cetearyl alcohol, Behenamidopropyl dimethylamine, Myristyl myristate, Lactic acid, Passiflora incarnata flower extract (*), Vanilla planifolia fruit extract, Citrus aurantium dulcis (Orange) flower extract (*), Hydrolyzed vegetable protein, Citrus limon (Lemon) peel extract (*), Ribes nigrum (Black currant) fruit extract (*), Urtica dioica (Nettle) leaf extract (*), Glycolic acid, Glycerin, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Hydroxycitronellal

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

Alkemilla
ALK039
8051414384707
close

Oblíbené produkty