menu

Alkemilla K-HAIR Přírodní posilující maska s kofeinem proti vypadávání vlasů
search
  • Alkemilla K-HAIR Přírodní posilující maska s kofeinem proti vypadávání vlasů

Alkemilla ALKHAIR Přírodní posilující maska s kofeinem proti vypadávání vlasů

Přírodní vlasová maska s revitalizačním, antioxidačním a stimulujícím účinkem. Je ideální pro všechny druhy slabých, lámavých vlasů náchylných k třepení konečků a vypadávání. O okamžitý revitalizační efekt se postarají extrakty kávy, ovsa a kamélie, jež působí v synergii s antioxidačními a vyživujícími složkami z pšeničných klíčků, sóji a oliv. Posilující maska je vynikajícím prostředkem pro zdravé, lesklé a bujné vlasy, které jsou zároveň hebké a snadno rozčesatelné.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

399 Kč
S DPH
Varianta: 200 ml
  • 399 Kč

Použití

  • Aplikujte rovnoměrně na čerstvě umyté vlasy a nechte působit 5-10 minut, poté důkladně opláchněte.
  • Pro nejlepší výsledek doporučujeme používat v kombinaci s dalšími produkty řady Alkemilla K-Hair.

Složení INCI

Aqua [Water] (Eau), Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Behenamidopropyl dimethylamine, Scutellaria baicalensis root extract, Olea europaea (Olive) leaf extract (*), Vitis vinifera (Grape) leaf extract (*), Coffea arabica (Coffee) seed extract (*), Avena sativa (Oat) kernel extract (*), Triticum vulgare (Wheat) germ extract, Glycine soja (Soybean) germ extract, Camelia sinensis leaf extract (*), Menthyl nicotinate, Menthol, Arginine, Glycerin, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Lactic acid, Propanediol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Coumarin

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

Alkemilla
ALK042
8051414385568
close

Oblíbené produkty