menu

Alkemilla Alkhair Sprej proti krepatění vlasů
search
  • Alkemilla Alkhair Sprej proti krepatění vlasů

Alkemilla ALKHAIR Sprej proti krepatění vlasů

Inovativní vlasový fluid s opravdu vynikajícím účinkem pro zlepšení rozčesávání vlasů a zabranění jejich krepatění. Díky lehkému složení zanechává vlasy hebké aniž by je zatěžoval. Výtažky z lněných semínek v kombinaci s ovsem, mandlemi, citronem a heřmánkem zajišťují okamžitý efekt u všech typů vlasů - ať jsou kudrnaté, rovné, matné nebo poškozené. Fluid dále obsahuje panthenol a tím umožňuje vlasům dosáhnout správné úrovně vlhkosti, zabraňuje dehydrataci a následné lámavosti. Formulace je rozšířena o sójové proteiny, které obalují vlasy ochranným mikrofilmem a vytvářejí štít na okrajích kutikuly a v místech lámání.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

329 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 329 Kč
  • Brání krepatění a zacuchávání vlasů
  • S panthenolem
  • S technologií CGM

Použití

  • Před použitím protřepejte.
  • Po umytí vlasů šamponem naneste sprej na ručníkem vysušené vlasy a rovnoměrně rozetřete. Poté vyfénujte.

Složení INCI

Aqua [Water] (Eau), Glycerin, Lauryl lactate, Behenamidopropyl dimethylamine, Linum usitatissimum (Linseed) seed extract*, Citrus limon (Lemon) peel extract*, Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract*, Avena sativa (Oat) kernel extract*, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) fruit extract*, Hydrolyzed soy protein, Panthenol, Urea, Benzyl alcohol, Propanediol, Lactic acid, Phenethyl alcohol, Parfum [Fragrance], Undecyl alcohol, Tetrasodium glutamate diacetate, Coumarin

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

Alkemilla
ALK060
8051414384400
close

Oblíbené produkty