menu

Alkemilla Alkhair Přírodní šampon proti žlutým tónům pro světlé vlasy
search
  • Alkemilla Alkhair Přírodní šampon proti žlutým tónům pro světlé vlasy

Alkemilla ALKHAIR Přírodní šampon proti žlutým tónům pro světlé vlasy

Šampon proti žlutým tónům určený pro blond, odbarvené, zesvětlené nebo šedivé vlasy. Neutralizuje nežádoucí žlutavé odlesky ve světlých vlasech. Je bohatý na rostlinné výtažky jako je mučenka, pomeranč a citron, má posilující, ochranné vlastnosti, pomáhá upravit a harmonizovat pH pokožky hlavy. Vlasy nádherně umyje a zanechá je hebké a lesklé.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

379 Kč
S DPH
Varianta: 250 ml
  • 379 Kč

Použití

  • Naneste požadované množství na mokré vlasy a vmasírujte.
  • Nechte působit dvě minuty a důkladně opláchněte.
  • Upozornění: Pouze pro vnější použití. Při zasažení očí důkladně vypláchněte vodou. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na místě chráněném před teplem a slunečním zářením.

Složení INCI

Aqua [Water] (Eau), Sodium coco-sulfate, Coco-betaine, Decyl glucoside, Passiflora incarnata flower extract*, Citrus aurantium dulcis (Orange) flower extract*, Citrus limon (Lemon) peel extract*, Morus nigra fruit extract, Vaccinium myrtillus (Myrtle) fruit extract*, Cocamidopropyl betaine, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Glycerin, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Lactic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, CI 60730 [Acid Violet 43], Hydroxycitronellal

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

Alkemilla
ALK061
8051414384677
close

Oblíbené produkty