menu

Alkemilla Man Přírodní kondicionér na vlasy a vousy pro mužeuže
search
  • Alkemilla Man Přírodní kondicionér na vlasy a vousy pro mužeuže

Alkemilla MAN Přírodní kondicionér na vlasy a vousy pro muže

Víceúčelový kondicionér speciálně vyvinutý pro mužské vlasy a vousy. Svým účinkem a lehkou texturou zajistí vlasům i vousům lepší strukturu bez zacuchávání a snazší možnost jejich úpravy. Díky rostlinným olejům z pačuli a indického santalového dřeva spolu s výtažky z jalovce, eukalyptu, hlohu a vitaminu E dodává vousům a vlasům lesk a hebkost.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

349 Kč
S DPH
Varianta: 250 ml
  • 349 Kč
  • Lehká jemná formulace
  • Brání zapletání vlasů a vousů
  • S extrakty pačuli a santalovu

Použití

  • Po umytí vousů a/nebo vlasů naneste požadované množství balzámu a nechte působit 3 - 5 minut. Poté důkladně opláchněte.

Složení INCI

Aqua [Water] (Eau), Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Pogostemon cablin leaf oil, Amyris balsamifera bark oil, Myrtus communis leaf extract*, Juniperus communis fruit extract*, Eucalyptus globulus leaf extract*, Crataegus monogyna fruit extract*, Tocopherol, Glycerin, Dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Parfum [Fragrance], Behenamidopropyl dimethylamine, Benzyl alcohol, Lactic acid, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Linalool, Hexyl cinnamal

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

Alkemilla
ALK071
8051414385650
close

Oblíbené produkty