menu

Alkemilla Jemný přírodní tělový čokoládový peeling
search
  • Alkemilla Jemný přírodní tělový čokoládový peeling

Alkemilla Jemný přírodní tělový čokoládový peeling

Tělový peeling s lahodnou vůní čokolády, který jemně ale důkladně exfoliuje pokožku díky mikrogranulkám z meruňkových jader. Peelingová procedura odstraňuje odumřelé buňky a zlepšuje strukturu pokožky. Vedle toho jí dodává hebkost, vláčnost a pružnost díky rostlinným olejům jako jsou mandlový a lněný v kombinaci s kakaovým máslem a výtažky z ovsa se zvláčňujícími vlastnostmi.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

385 Kč
S DPH
Varianta: 250 ml
  • 385 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme
  • Odstraňuje odumřelé buňky
  • S práškem z meruňkových jader
  • Bohatý na rostlinné oleje

Použití

  • Krouživými pohyby jemně vmasírujte do pokožky celého těla.
  • Zbytky přípravku opláchněte tekoucí vodou.

Složení INCI

Aqua [Water] (Eau), Prunus armeniaca (Apricot) seed powder, Ethylhexyl palmitate, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Cetearyl glucoside, Myristyl myristate, Sorbitan olivate, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, Glyceryl stearate, Linum usitatissimum (Linseed) seed extract*, Avena sativa (Oat) bran extract*, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) seed extract*, Helianthus annuus (Sunflower) seed extract*, Cetearyl alcohol, Cetyl palmitate, Sorbitan palmitate, Glycerin, Propanediol, Parfum [Fragrance], Xanthan gum, Phenethyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Undecyl alcohol, Lactic acid, Tetrasodium glutamate diacetate

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

Alkemilla
ALK054
8051414384158
close

Oblíbené produkty