menu

Antipodes Resurrect Pleťové čisticí tonikum
search
  • Antipodes Resurrect Pleťové čisticí tonikum
  • Antipodes Resurrect Pleťové čisticí tonikum
  • Antipodes Resurrect Pleťové čisticí tonikum
  • Antipodes Resurrect Pleťové čisticí tonikum

Antipodes Resurrect Pleťové čisticí tonikum

Resurrect Clarifying Facial Toner

Krásně osvěžující pleťová voda ve spreji, která pomáhá redukovat vzhled rozšířených pórů a zároveň poskytuje rovnováhu povrchu vaší pleti. Využijte pozitivní energii sladké šalvěje a certifikované bio péče o pleť v této rozjasňující pleťové vodě s aktivními složkami. Nezbytný střik z přírodních novozélandských ingrediencí pro každodenní osvěžení a povzbuzení vaší pleti.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Antipodes v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - plnohodnotný produkt Antipodes dle aktuálního výběru.

495 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 495 Kč

Osvěžuje a projasňuje unavenou a podrážděnou pleť včetně té problematické. Pleťová voda pro mastnou pleť, která pomáhá redukovat výskyt pórů, čímž pomáhá získat čistší pleť. Poskytuje rovnováhu a obnovení povrchu vaší pleti.

  • Vhodné pro většinu typů pleti, zejména pro pleť smísenou, mastnou náchylnou k akné.
  • Certifikovaná BIO veganská pleťová voda ve spreji. 

Klíčové ingredience:

Heřmánek - Přirozeně pomáhá zklidnit zarudnutí a podrážděnou pleť.

Levandule - Má výrazně zklidňující vlastnosti, které pomáhají ulevit problematické nebo podrážděné pleti.

Sladká šalvěj - Napomáhá k tonizaci a zpevnění pleti.

Použití

  • Pro čištění nejprve omyjte obličej vodou a poté jemně ošetřete pleť  pomocí tonika. Po jeho použití bude pleť dokonale připravena pro aplikaci pleťového krému nebo séra.
  • Tonikum lze používat i jako prostředek pro hydrataci pleti a její ochranu před vlivem agresivních látek v ovzduší. Za tímto účelem ho aplikujte několikrát během dne v závislosti na prostředí,v němž se pohybujete.

Složení INCI

Aqua (voda), Lavandula officinalis (levandulová květová voda), Salvia officinalis (šalvějová květová voda), Anthemis nobilis (heřmánek), Naticide (přírodní konzervant), esenciální oleje z levandule a šalvěje: D-limonene, Geraniol, Linalool, Coumarin

Antipodes
ATP044
9421905119641
close

Oblíbené produkty