menu

Antipodes Divine Pleťový olej
search
  • Antipodes Divine Pleťový olej
  • Antipodes Divine Pleťový olej
  • Antipodes Divine Pleťový olej
  • Antipodes Divine Pleťový olej

Antipodes Divine Pleťový olej

Divine Face Oil Avocado Oil & Rosehip

Bohatý a zároveň vyživujicí olej pro úlevu suché, šupinaté nebo sluncem poškozené pleti. Vyzkoušejte blahodárné účinky avokádového oleje s tímto lehkým a nemastným pleťovým olejem pro suchou pleť, který se rychle vstřebává a odhaluje zářivě zdravou vzhled. S okouzlující vůní ylang ylang, sladkého pomeranče a jasmínu.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Antipodes v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - plnohodnotný produkt Antipodes dle aktuálního výběru.

869 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 249 Kč
  • 869 Kč
Produkt je k dispozici v jiných variantách

Olej Antipodes® Divine z BIO avokáda a šípků je dokonalou péčí pro namáhanou pleť. Vyrobeno z čistého avokádového oleje pro posílení kolagenu. Lehký a nemastný pleťový olej, který udržuje pleť jemnou a hydratovanou. Certifikovaný BIO a veganský produkt.

  • Vhodné pro většinu typů pleti, zejména pro suchou a dehydrovanou pleť.

Klíčové ingredience:

Avokádový olej - Díky účinnému obsahu přírodních antioxidantů pomáhá pleť hydratovat.

Šípkový olej - Pomáhá redukovat výskyt vrásek, stařeckých skvrn a jizev.

Olej z makadamových ořechů - Vydatně hydratuje a zanechává pleť hladkou.

Nezávislé dermatologické testy v laboratoři Trinity Bioactives prokázaly zvýšení syntézy kolagenu vlivem oleje až o 51%. TestIndependent Blind Study In-Vitro Scientific Investigation into the Effects of Antipodes Products on the Production of Type I Collagen in Human Skin Fibroblast Cells in Culture, Concentrations Between 0.02 and 0.200 mg/ml, 48 hours (2009)

Použití

  • Jemnými tahy vzhůru naneste olej na obličej a krk. Důsledně ošetřete především nedokonalosti pleti, jizvičky a místa spálená od slunce.
  • Pokud vaše pleť potřebuje opravdu důkladné vyživení, použijte tento olej v kombinaci s hydratačním krémem či olejem Antipodes.

Složení INCI

Persea gratissima (avokádový olej), Macadamia ternifolia (makadamový olej)l, Buxus chinensis (jojobový olej)l, Rosa canina (šípkový olej), Tocopherol (Vitamin E), esenciální oleje ze sladkého pomeranče a jasmínu: Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Citronellol, D-Limonene, Farnesol, Geraniol, Isoeugenol, Linalool

Antipodes
ATP021
9421905119740
close

Oblíbené produkty