menu

Antipodes Vanilla Pod Denní hydratační krém
search
  • Antipodes Vanilla Pod Denní hydratační krém
  • Antipodes Vanilla Pod Denní hydratační krém
  • Antipodes Vanilla Pod Denní hydratační krém
  • Antipodes Vanilla Pod Denní hydratační krém

Antipodes Vanilla Pod Denní hydratační krém

Vanilla Pod Hydrating Day Cream

Dodejte své pleti každý den živiny s tímto lehkým, ale výživným denním krémem. Revoluční antioxidant Vinanza z hroznů udržuje pleť zdravou a plnou života. Manukový med pocházející z Nového Zélandu účinně bojuje s nedokonalostmi, zatímco šípkový olej díky vysokému obsahu vitamínů A a C pomáhá redukovat výskyt jizev a vrásek.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Antipodes v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - plnohodnotný produkt Antipodes dle aktuálního výběru.

865 Kč
S DPH
Varianta: 60 ml
  • 45 Kč
  • 865 Kč

Hydratační krém pro každodenní hydrataci pleti. Obsahuje novozélandské bioaktivní látky bohaté na antioxidanty. Čistý avokádový olej intenzivně hydratuje. Dosáhněte jasné a svěží pleti díky pečujícím účinkům manukového medu, který vyniká antibakteriálními a hydratačními vlastnostmi.

  • Vhodné pro všechny typy pleti, především pro pleť suchou a smísenou.
  • Tento certifikovaný vegetariánský hydratační krém.

Klíčové ingredience:

Vinanza® z hroznů - Revoluční antioxidační výtažek, který pomáhá zlepšit pružnost a pevnost pleti.

Manukový med z Nového Zélandu - Hydratační superpotravina, která pomáhá sjednotit pleť pro vzhled bez nedokonalostí.

Šípkový olej - Pomáhá redukovat výskyt vrásek, stařeckých skvrn a jizev.

Semínka hroznů Vinanza® obsahují dvojnásobné množství polyfenolických antioxidantů než semínka hroznů pěstovaných kdekoli jinde na světě.*

*Certifikováno dvěma nezávislými organizacemi – společností New Zealand Extracts a novozélandskou výzkumnou a vývojovou vládní zemědělskou společností AgResearch.

Použití

  • Hydratační denní krém s vanilkovým luskem od Antipodes® nanášejte každé ráno po použití svého oblíbeného čisticího produktu a séra Antipodes.
  • Naneste dostatečné množství na obličej, krk a dekolt.

Složení INCI

Aqua (voda), Butyrosperum Parkii (bambucké máslo), Squalane (rostlinný), Leptospermum Scoparium Mel (manukový med Active 20+), Persea Gratissima (avokádový olej), Macadamia Ternifolia (makadamový olej), Rosa Canina (šípkový olej), Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Lecithin (rostlinný), Vitis vinifera (Vinanza Grape® z hroznových jadérek), Macropiper excelsum (kawakawa extrakt), Gluconolactone, Sodium benzoate, Calcium gluconate, přírodní vůně vanilka a mandarinka: coumarin, d-limonene, linalool, citral, geraniol

Antipodes
ATP007
9421900569021
close

Oblíbené produkty