menu

Antipodes Apostle Rozjasňující sérum
search
  • Antipodes Apostle Rozjasňující sérum
  • Antipodes Apostle Rozjasňující sérum
  • Antipodes Apostle Rozjasňující sérum
  • Antipodes Apostle Rozjasňující sérum

Antipodes Apostle Rozjasňující sérum

Apostle Skin-Brightening Serum

Dodejte své pleti svěží krásu s tímto rychle se vstřebávajícím sérem, které oživí vzhled mdlé, problematické nebo začervenalé pleti. Toto sérum představuje silné novozélandské ingredience bohaté na antioxidanty. Vinanza® z hroznů a kiwi v kombinaci s Vinanza® Oxifend a černou kapradinou mamaku pomáhá rozjasnit pleť a chrání ji před poškozením volnými radikály.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Antipodes v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - plnohodnotný produkt Antipodes dle aktuálního výběru.

820 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 820 Kč

Toto sérum na vodní bázi vyhlazuje a osvěžuje mdlou pleť. Pleť září díky bioaktivním složkám z Nového Zélandu, které zklidňují a pomáhají ji rozjasnit.

  • Vhodné pro všechny typy pleti obzvlášť pro pleť  citlivou a náchylnou k začervenání.
  • Certifikované BIO a veganské sérum

Klíčové složky:

  • Vinanza® z hroznů a kiwi - Silný antioxidační výtažek, který pomáhá rozjasnit pleť a minimalizovat pigmentaci.
  • Vinanza® Oxifend - Výtažek bohatý na antioxidanty s protizánětlivými vlastnostmi, které pomáhají řešit poškození volnými radikály.
  • Černé kapradí mamaku - Pomáhá chránit a aktivovat růst nových kožních buněk.

Dermatologicky schváleno pro citlivou pleť.* Je klinicky prokázáno, že hrozny Vinanza® a kiwi pomáhají zlepšit vzhled pleti.**

*Nezávislá laboratorní studie 50 žen s citlivou pletí (NYC 2012).

**Nezávislá studie společnosti New Zealand Extracts: Osmitýdenní nezávislé klinické studie zahrnující 10 žen (2012). Apostle Skin-Brightening Serum s hrozny Vinanza® a kiwi, u kterých je klinicky prokázáno, že pomáhají zlepšit vzhled pokožky: Je klinicky prokázáno, že zlepšují integritu kožních buněčných membrán snížením trans-epidermální ztráty vody (TEWL) o 16 %, zlepšují elasticitu pleti o 16 %, snižují zarudnutí pleti o 7 % (erytém) a zesvětlují pleť o 3,5 % (obsah melaninu).

Použití

  • Sérum Antipodes® Apostle Skin-Brightening & Tone-Correcting Serum používejte každé ráno a večer pod svůj oblíbený krém.
  • Konečky prstů jemně zapracujte několik kapek séra do pleti obličeje, krku a dekoltu.

Složení INCI

Aqua (voda Waiwera®), Aloe Barbadensis (Aloe Vera extrakt), Cyathea Medullaris (Mamaku černé kapradí), Gluconolactone, Sodium Benzoate, Amigel (Sclerotium Gum), Vitis Vitiinifera (antioxidant Oxifend® z červených hroznů Pinot Noir), Xanthan Gum, Vitis Vinifera And Actindia Chinensis (antioxidant Vinanza Performance Plus® ze zrnek bílých hroznů Sauvignon Blanc a z kiwi), Actinidia Chinensis (Vinanza Kiwi® z kiwi), Rubus Idaeus (olej z malinových jadérek), Gandoderma Lucidum (extrakt z reishi), vůně zeleného jablka a kardamomu: Benzyl Alcohol, Cinnamal, Citral, Citronellol, Geraniol

Antipodes
ATP042
9421900569809
close

Oblíbené produkty