menu

Antipodes Juliet Rozjasňující mycí pleťový gel
search
  • Antipodes Juliet Rozjasňující mycí pleťový gel
  • Antipodes Juliet Rozjasňující mycí pleťový gel
  • Antipodes Juliet Rozjasňující mycí pleťový gel
  • Antipodes Juliet Rozjasňující mycí pleťový gel

Antipodes Juliet Rozjasňující mycí pleťový gel

Juliet Daily Balancing Day Gel Cleanser

Lehce pěnivý čisticí ge šetrně čistí a pomáhá rozjasnit pleť, zatímco snižuje nadměrnou tvorbu kožního mazu aniž by pleť vysušoval. Jemné složení na bázi kokosového oleje eliminuje mastnotu, zatímco olej z černého rybízu pleť luxusně zjemňuje. Vysoký obsah vitamínu C ve výtažku Vinanza® z hroznů a kiwi se snoubí s manukovým medem z Nového Zélandu a pomáhá rozjasnit pleť. S osvěžující vůní zeleného jablka a kardamomu.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Antipodes v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - plnohodnotný produkt Antipodes dle aktuálního výběru.

690 Kč
S DPH
Varianta: 200 ml
  • 690 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Antipodes® Juliet čisticí gel na rozjasnění pleti jemně čistí a zároveň eliminuje nadměrnou mastnotu. Olej z černého rybízu zanechává pleť krásně jemnou. Kokosový olej jemně čistí a reguluje mastnotu. Dosáhněte zářivé pleti s antioxidačním výtažkem Vinanza z hroznů a kiwi.

Produkt je vhodný pro vegetariány. Dodáván je v recyklovatelné skleněné lahvičce. Dřevo na výrobu papírového obalu pochází z lesů spravovaných podle zásad udržitelného hospodaření.

Gel je vhodný pro všechny druhy pleti, zvlášť určený je pro pleť mastnou.

Klíčové složky:

Vinanza® z hroznů - Silný antioxidační výtažek, který pomáhá rozjasnit pleť a minimalizovat pigmentaci.

Kiwi seed oil - Bohatý na vitamín C, chrání pleť  před oxidační stresem.

Manukový med z Nového Zélandu - Antibakteriální, hydratační superpotravina, která pomáhá sjednotit pleť pro vzhled bez nedokonalostí.
Olej z černého rybízu - Luxusně zjemňuje pleť.

Je klinicky prokázáno, že výtažek Vinanza® z hroznů a kiwi pomáhá zlepšit vzhled pleti.*

*Nezávislá studie společnosti New Zealand Extracts (2012): Osmitýdenní klinická studie zahrnující 10 žen ukázala, že výtažek Vinanza® z hroznů a kiwi pomáhá zlepšit vzhled pleti. Je klinicky prokázáno, že zlepšuje integritu membrány kožních buněk snížením trans-epidermální ztráty vody (TEWL) o 16 %, zlepšuje pružnost pleti o 16 %, snižuje zarudnutí kůže o 7 % (erytém) a zesvětluje pleť o 3,5 % (obsah melaninu).

Použití

  • Tento čisticí gel na obličej používejte každé ráno a večer.
  • Navlhčete obličej a krk a poté čisticí gel vmasírujte do pleti jemnými pohyby směrem nahoru.
  • Důkladně opláchněte vlažnou a čistou vodou pomocí měkké žínky

SLOŽENÍ

Aqua (voda), Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose, Carboxylate, Carpylyl/capryl Glucoside & Glyceryl Oleate, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Anthemis nobilis extrakt (heřmánkový extrakt), Decyl Glucoside, Persea Gratissima oil (avokádový olej), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej), Phormium Tenax (olej ze semen karekeke) Seed Oil, Hibiscus Sabdariffa Extract (extrakt z květů ibišku), Vitis vinifera extract (extrakt z hroznů), Vinanza Performance Plus extract (antioxidant Vinanza z hroznových jader) & Actinisis Chinensis (extrakt z kiwi) Extract, Leptospermum scoparium mel (manukový med), Camellia Sinensis extract (prášek ze zeleného čaje), Sodium Citrate, Ribes nigrum (olej ze zrnek černého rybízu) oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol*, Cinnamal*, Citral*, Citronellol*, Geraniol*, d-limonene*, Linalool*

* součást éterických olejů

Antipodes
ATP005
9421906730708
close

Oblíbené produkty