menu

Antipodes Kiwi Seed Oil Oční krém
search
  • Antipodes Kiwi Seed Oil Oční krém
  • Antipodes Kiwi Seed Oil Oční krém
  • Antipodes Kiwi Seed Oil Oční krém
  • Antipodes Kiwi Seed Oil Oční krém
  • Antipodes Kiwi Seed Oil Oční krém

Antipodes Kiwi Seed Oil Oční krém

Kiwi Seed Oil Eye Cream

Pomozte ochránit svou pleť okolo očí před výskytem jemných linek a vrásek s tímto krémem proti známkám stárnutí. Antioxidanty spolu s vitamínem C pleť hydratují a osvěžují, zatímco olej z mrkvových semínek a 100% čistý avokádový olej intenzivně hydratují oblast okolo očí a pomáhají vyhlazovat jemné linky.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Antipodes v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - plnohodnotný produkt Antipodes dle aktuálního výběru.

1 090 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 50 Kč
  • 1 090 Kč
Produkt je k dispozici v jiných variantách

Krém v sobě spojuje sílu oleje ze semínek kiwi, bioaktivního komplexu Vinanza Grape a avokádového oleje. Olej ze superovoce kiwi je plný vitamínů C a E a Omega 3 mastných kyselin, významně zlepšuje elasticitu pleti a zahlazuje jemné vrásky. Patentovaná složka Vinanza poskytuje antioxidační ochranu. Avokádový olej je zásobárnou vyživujících látek, napomáhá hydrataci a podporuje tvorbu kolagenu. Tím navrací pleti zdraví a kyprost.

  • Vhodné pro všechny druhy pleti.
  • Krém je bez parfemace. 
  • Dodáván je v recyklovatelné skleněné dóze.

Klíčové ingredience:

Vinanza® z hroznů a kiwi - Silný antioxidační výtažek, který pomáhá rozjasnit pleť a minimalizovat pigmentaci.

Avokádový olej - Díky účinnému obsahu přírodních antioxidantů pomáhá pleť hydratovat.

Kiwi - Díky vysokému obsahu vitamínu C pomáhá hydratovat a vyhlazovat jemné linky.

V nezávislé laboratoři Trinity Bioactive proběhly dermatologické testy pod názvem Independent Blind Study In-Vitro Scientific Investigation into the Effects of Antipodes Products on the Production of Type I Collagen in Human Skin Fibroblast Cells in Culture, Concentrations Between 0.02 and 0.200 mg/ml, 48 hours (2009). Bylo při nich prokázáno zvýšení syntézy kolagenu v lidských kožních buňkách až o 82%.

Použití

  • Konečky prstů jemně vklepejte krém do očního okolí. Aplikujte ráno a večer.

SLOŽENÍ

Aqua (voda), Persea gratissima (avokádový olejl), Glycerin (rostlinný), Cetearyl alcohol (z kokosu), Cetearyl wheat straw glycosides, Steraic acid (rostlinný), Glyceryl stearate, Tocopherol (vitamin E), Daucus carota sativa (mrkvový olej), Actinidia chinensis (olej z jadérek kiwi), Borago officinalis (olej z brutnáku lékařského), Gluconolactone, Sodium benzoate, Calcium gluconate, Vitis vinifera (antioxidant Vinanza Grape® z hroznových jadérek)

Antipodes
ATP013
9421905119757
Vaše hodnocení produktu
close

Oblíbené produkty