menu

Antipodes Baptise H2O Ultra hydratační gel
search
  • Antipodes Baptise H2O Ultra hydratační gel
  • Antipodes Baptise H2O Ultra hydratační gel
  • Antipodes Baptise H2O Ultra hydratační gel
  • Antipodes Baptise H2O Ultra hydratační gel

Antipodes Baptise H2O Ultra hydratační gel

Antipodes Baptise H2O Ultra-Hydrating Water Gel

Zažijte celodenní hydratační sílu rostlin s tímto lehoučkým hydratačním gelem, který vaší žíznivé pleti dodá čistou a přirozenou vlhkost. Manukový med z Nového Zélandu a přírodní kyselina hyaluronová přitahují do pleti vlhkost a pomáhají k trvalé hydrataci. Gel z lenovníku novozélandského, černé kapradí mamaku a květ ibišku pomáhají pleť revitalizovat a chránit pokožku. S úžasnou vůní čerstvé růže.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Antipodes v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - plnohodnotný produkt Antipodes dle aktuálního výběru.

780 Kč
S DPH
Varianta: 60 ml
  • 230 Kč
  • 780 Kč

Baptise H2O Ultra-Hydrating Gel je intenzivně hydratační gel, který dodává pleti vláhu. Kyselina hyaluronová dramaticky zvyšuje hydrataci pleti. S čistými ingrediencemi z Nového Zélandu včetně světově proslulého manukového medu známého pro své hydratační a antibakteriální vlastnosti. Díky své lehké gelové konzistenci se okamžitě vstřebá a nezanechává pleť mastnou.

Certifikovaný vegetariánský gel na vodní bázi. Vhodný pro většinu typů pleti, zejména pro dehydratovanou a suchou pleť.

Klíčové ingredience:

Manukový med z Nového Zélandu - Hydratační superpotravina, která pomáhá sjednotit pleť pro vzhled bez nedokonalostí.

Kyselina hyaluronová rostlinného původu - Má výjimečné hydratační vlastnosti.

Gel z lenovníku novozélandského - Jemně uzavírá vodu v pleti a ta je tak déle hydratovaná.

V klinických testech se prokázalo zvýšení hydratace pleti o 52% během 24 hodin. (Dermatest Australia: klinická studie 10 žen ve věku 38-58 let, 2019.)

Použití

  • Aplikujte ráno a večer.
  • Nejprve ošetřete pleť Antipodes intenzivním tonikem Hosanna.
  • Jemně vmasírujte hydratační gel do pokožky.

Složení INCI

Aqua (water), glycerine, sodium acrylates copolymer & lecithin, dehydroacetic acid, benzyl alcohol, glyceryl caprylate, polysorbate 20, hyaluronic acid (plant based), glycerin & water & Terminalia ferdinandiana (kakadu plum) fruit extract, sodium citrate, lysolecithin & sclerotium gum & xanthan gum & pullulan, Phormium tenax (harakeke) flax extract, Hibiscus sabdariffa (hibiscus) flower extract, Leptospermum scoparium mel (manuka) honey, Cyathea medullaris (mamaku black fern) extract, Zingiber officinale (ginger) root extract, Aloe barbadensis (aloe vera) leaf extract, mica, titanium dioxide, vegetone rich red T2/lycopene red W/S, Rose anatolia: citral*, citronellol*, eugenol*, geraniol*, linalool*

* přírodní součást esenciálních olejů

Antipodes
ATP051
9421905119498
close

Oblíbené produkty