menu

Antipodes Kiwi Seed Gold Oční rozjasňující krém
search
  • Antipodes Kiwi Seed Gold Oční rozjasňující krém
  • Antipodes Kiwi Seed Gold Oční rozjasňující krém
  • Antipodes Kiwi Seed Gold Oční rozjasňující krém
  • Antipodes Kiwi Seed Gold Oční rozjasňující krém

Antipodes Kiwi Seed Gold Oční rozjasňující krém

Kiwi Seed Gold Luminous Eye Cream

Dodejte namáhané pleti jas s tímto luxusním očním krémem na tmavé kruhy pod očima a pigmentové skvrny. Olej ze semínek novozélandského kiwi je bohatý na vitamín C, dodává pleti hydrataci a pomáhá zjemnit vrásky kolem očí. Částečky odrážející světlo z jemných vloček 23karátového zlata okamžitě dodají pleti záři. Výtažek Vinanza® z hroznů obsahuje silné antioxidanty a v kombinaci s kiwi pomáhá rozjasnit jemnou oblast pod očima. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Antipodes v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - plnohodnotný produkt Antipodes dle aktuálního výběru.

1 040 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 1 040 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Hydratační oční krém, který dodává jas unavené a namáhané pleti. Výtažek Vinanza z hroznů a kiwi pomáhá rozjasnit a zesvětlit oblast pod očima. Cílí na tmavé kruhy. Vločky 23karátového zlata okamžitě dodávají jas a hladce se rozplývají na pleti.

Certifikovaná veganská péče o pleť. Bez parfemace a vhodný pro většinu typů pleti, včetně suché.

Klíčové ingredience:

Melanostatine™ 5 peptide - Vysoce účinné peptidy. Je klinicky prokázáno, že ovlivňují produkci melaninu a tím pomáhají omezit pigmentaci, skvrny a nejednotný tón pleti.

Vinanza® z hroznů a kiwi - Silný antioxidační výtažek, který pomáhá rozjasnit pleť a minimalizovat pigmentaci.

Avokádový olej - Díky účinnému obsahu přírodních antioxidantů pomáhá pleť hydratovat.

Kiwi seed - Díky vysokému obsahu vitamínu C pomáhá hydratovat a vyhlazovat jemné linky.

Je klinicky prokázáno, že výtažek Vinanza® z hroznů a kiwi pomáhá zlepšit vzhled pleti.*

*Nezávislá studie společnosti New Zealand Extracts (2012): Osmitýdenní klinická studie zahrnující 10 žen ukázala, že hrozny Vinanza® a kiwi pomáhají zlepšit vzhled pleti. Je klinicky prokázáno, že zlepšuje integritu membrány kožních buněk snížením trans-epidermální ztráty vody (TEWL) o 16 %, zlepšuje elasticitu pleti o 16 %, snižuje zarudnutí kůže o 7 % (erytém) a zesvětluje pleť o 3,5 % (obsah melaninu).

Použití

  • Aplikujte ráno a večer.
  • Špičkami prstů jemně naneste na okolí očí.
  • Pro nejlepší výsledek dále aplikujte Manuka Honey denní krém nebo Avocado Pear vyživující noční krém.

Složení INCI

Aqua (spring water), Persea gratissima (avocado pear) oil, glycerine, cetearyl glucoside; cetearyl alcohol (coconut derived), stearic acid (vegetable), glyceryl stearate, tocopherol (Vitamin E); Helianthus annuus (sunflower) seed oil, gold pearl pigment (mica), dehydroacetic acid; benzyl alcohol, Daucus carota (carrot) seed oil, Actinidia chinensis (New Zealand kiwi fruit) seed oil, Borago officinalis (borage) seed oil, bisabolol, Vitis vinifera (Marlborough sauvignon blanc Vinanza® Grape) seed extract, Gold (23k pure gold flakes)

* přírodní součást esenciálních olejů

Antipodes
ATP053
9421905119450
close

Oblíbené produkty