menu

April Aromatics Calling all Angels přírodní parfém
search
  • April Aromatics Calling all Angels přírodní parfém

April Aromatics Calling all Angels přírodní parfém

Calling all Angels staví na jedinečnosti kadidla. Její charakter je značně komplexní s mnoha temnějšími zákoutími, v celku je však jednoduše andělská plná sladkých nót ambry a medu. Kombinuje zemi, vzduch a éter jako základní prvky vesmíru, vedená bezmála andělskou inspirací.

Ke každé objednávce April Aromatics nad 2999Kč obdržíte zdarma 2,5ml vzorek parfému dle Vašeho výběru! Volba vzorku Vám bude nabídnuta v procesu objednávky.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

4 199 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 4 199 Kč
  • 290 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Tato kompozice získala první místo v soutěži Art and Olfaction za rok 2014 v umělecké kategorii a patří i k našim osobním favoritům!

V Calling all Angels najdete následující nóty: kadidlo, labdanum, tonka, vanilka, benzoin, elemi, ambrový akord, medový akord, akory vzácných dřev, opoponax, růže Otto

Vůně je posílena krystaly marmarošského diamantu.

Každý flakon obsahuje šupinky 24karátového zlata.

(Při přípravě toaletní vody nebyl použit skutečný med, a proto žádné včely nedošly újmy.)

Niche parfémy April Aromatics jsou jednoznačně určeny těm, kdo umí ocenit originalitu, unikátní a naprosto prvotřídní ingredience a nebojí se vystoupit z davu. Jejich vůně jsou výrazné a přirozeně těžší než u běžných toaletních vod. Je nutné dát jim prostor a čas se rozvinout do plné podoby, než je bude možné náležitě vychutnat. Jejich kvality rozpoznají především sebevědomé osobnosti, které se už dávno posunuly za úroveň masových, reklamou hojně propagovaných syntetických mixů.

Kompozice: Labdanum, Cistus, Olibanum, Elemi, Rose Otto, Vanilla, Sandalwood, Cedarwood, Tonka bean, Peru Balsam

Použití

  • Kdykoliv podle chuti a potřeby.
  • Aplikujte zejména na pulsní body - dobře prokrvená místa jako zápěstí, krk, místa za ušima či v loketní jamce což napomáhá vůni v rozvinutí a šíření se. Parfém nerozmazávejte a neroztírejte prsty.
  • Nevystavujte místa, kde byl aplikován parfém, přímému slunci.

SLOŽENÍ INCI

Organic Alcohol, Aqua, Parfum (Fragrance, přírodní původ), Limonene, Linalool, Evernia Prunastri extract, Eugenol, Cinnamal, Benzyl Benzoate, Geraniol, Farnesol.

April Aromatics
APA002
789464813622
Vaše hodnocení produktu
close

Oblíbené produkty