menu

April Aromatics Lotus Rising přírodní parfém
search
  • April Aromatics Lotus Rising přírodní parfém

April Aromatics Lotus Rising přírodní parfém

Pramenem inspirace pro tuto kompozici bylo cestování po Indii s jejími mnoha tůněmi obkopenými lotosem. Lotosový květ je jedním z nejstarších a nejváženějších symbolů naší planety. Čest mu vzdává řada růných kultur zejména na Východě, a to jako zhmotnění čistoty, obrození, znovuzrození a osvícení.

Ke každé objednávce April Aromatics nad 2999Kč obdržíte zdarma 2,5ml vzorek parfému dle Vašeho výběru! Volba vzorku Vám bude nabídnuta v procesu objednávky.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

5 799 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 5 799 Kč
  • 290 Kč

Niche parfémy April Aromatics jsou jednoznačně určeny těm, kdo umí ocenit originalitu, unikátní a naprosto prvotřídní ingredience a nebojí se vystoupit z davu. Jejich vůně jsou výrazné a přirozeně těžší než u běžných toaletních vod. Je nutné dát jim prostor a čas se rozvinout do plné podoby, než je bude možné náležitě vychutnat. Jejich kvality rozpoznají především sebevědomé osobnosti, které se už dávno posunuly za úroveň masových, reklamou hojně propagovaných syntetických mixů.

Použití

  • Kdykoliv podle chuti a potřeby.
  • Aplikujte zejména na pulsní body - dobře prokrvená místa jako zápěstí, krk, místa za ušima či v loketní jamce což napomáhá vůni v rozvinutí a šíření se. Parfém nerozmazávejte a neroztírejte prsty.
  • Nevystavujte místa, kde byl aplikován parfém, přímému slunci.

SLOŽENÍ INCI

Vintage Pink Lotus, Vintage lue Lotus, Champaca, Frangipani, Jasmine, Rose, Iris, Bontanical Musk Accord

April Aromatics
APA011
close

Oblíbené produkty