menu

be.bare life Tuhý šampon grapefruit a geranium The Crowd Pleaser
search
  • be.bare life Tuhý šampon grapefruit a geranium The Crowd Pleaser

Be.bare life Tuhý šampon grapefruit a geranium The Crowd Pleaser

Crowd Pleaser se vyznačuje delikátní, hebkou vůní přirovnávanou k aroma růžového lokumu, oblíbené turecké cukrovinky. A na pohled je také stejně k nakousnutí! Obsahuje esenciální olej rose geranium, druhu pelargonie domovem v Jižní Africe, kterou krásně doplňuje svěží závan citrusového oleje. Umytí vlasů zajišťují účinky extraktů grapefruitu a limetky, jež také pomáhají regulovat produkci mazu. Pro hydrataci a podporu růstu vlasů tu pak jsou rostlinná másla a ricinový olej.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

281 Kč
S DPH
Varianta: 100 g
  • 281 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Šampon je určen pro všechny typy vlasů.

Veškeré produkty Be.bare jsou bez SLS/SLES, parabenů, ftalátů a syntetické parfemace. Svým vyváženým pH nenarušují harmonii pokožky hlavy, kterou nedráždí a nevysušují. Vytvářejí bohatou krémovou pěnu, a to snadno a rychle. Jejich nádherné vonné variace jsou ryzím dílem přírodních éterických olejů. Hodí se pro barvené vlasy.

Použití

  • Navlhčete si vlasy a také kostku šamponu.  Kostku pak přiložte k vlasům a jemnými krouživými pohyby na ně šampon aplikujte. Ideální je nanášet ho několik prvních vteřin pod tekoucí vodou.
  • Pomocí prstů vytvořte ve vlasech pěnu a omyjte je.
  • Nakonec šampon dobře opláchněte.

Složení INCI

Sodium Cocoyl Isethionate, Cetyl Alcohol, Cocoyl Methyl Glucamide, Glycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Seed Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Stearic Acid, Stearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Glucoside, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citrus Paradisi Oil, Citrus Aurantifolia Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Cedrus Atlantica Oil, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Lactic Acid, *Citral, *Limonene, *Linalool, Mica, CI 77891, CI 77491, Silica

* přírodní složka essenciálních olejů

Be.bare life
BBR001
614143501463
close

Oblíbené produkty