menu

be.bare life Tuhý kondicionér limetka a cedr Easy Tiger
search
  • be.bare life Tuhý kondicionér limetka a cedr Easy Tiger

Be.bare life Tuhý kondicionér limetka a cedr Easy Tiger

Easy Tiger je jako limetkový koláč, který rozbalíte na procházce lesem - ucítíte svěží agilní vůni s teplým, dřevitým základem. Je ideální pro ošetření suchých vlasů, na než se vrhne silou vyživujících a hydratačních rostlinných extraktů a provitamínu B5. Dodá jim potřebnou vláhu, uhladí je a zlepší jejich rozčesávání.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

281 Kč
S DPH
Varianta: 100 g
  • 281 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Veškeré produkty Be.bare jsou bez SLS/SLES, parabenů, ftalátů a syntetické parfemace. Svým vyváženým pH nenarušují harmonii pokožky hlavy, kterou nedráždí a nevysušují. Vytvářejí bohatou krémovou pěnu, a to snadno a rychle. Jejich nádherné vonné variace jsou ryzím dílem přírodních éterických olejů. Hodí se pro barvené vlasy.

Použití

  • Po umytí vlasů protáhněte kostku kondicionéru podél jejich délky od kořínků ke konečkům. Ideální je nanášet ho několik prvních vteřin pod tekoucí vodou.
  • Vlasy s pastou kondicionéru několikrát pročešte hřebenem.
  • Nakonec vlasy dobře opláchněte.

Složení INCI

Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulphate, Theobroma Cacao Seed Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Citrus Aurantifolia Oil, Cedrus Atlantica Oil, Mentha Piperita Oil, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Citral*, Limonene*, Linalool*, Mica, CI 77891, CI 77288

* přírodní složka essenciálních olejů

Be.bare life
BBR003
614143501500
close

Oblíbené produkty