menu

be.bare life Tuhý kondicionér bez parfemace Smooth Operator
search
  • be.bare life Tuhý kondicionér bez parfemace Smooth Operator

Be.bare life Tuhý kondicionér bez parfemace Smooth Operator

Smooth Operator je zaměřen čistě na funkčnost bez čehokoliv navíc. Je tu pro všechny, kdo dávají přednost kondicionéru bez parfemace, ať už z jakéhokoliv důvodu. Ideální je zejména pro každého, koho pronásledujcí obtíže spojené s velmi citlivou pokožkou hlavy. Neobsahuje parabeny a silikony a svým pH je optimálně naladěný k tomu, aby ji udržoval v harmonii. Za krásnou purpurovou barvu vděčí jen malému množství neškodného manganu.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

281 Kč
S DPH
Varianta: 100 g
  • 281 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Veškeré produkty Be.bare jsou bez SLS/SLES, parabenů, ftalátů a syntetické parfemace. Svým vyváženým pH nenarušují harmonii pokožky hlavy, kterou nedráždí a nevysušují. Vytvářejí bohatou krémovou pěnu, a to snadno a rychle. Jejich nádherné vonné variace jsou ryzím dílem přírodních éterických olejů. Hodí se pro barvené vlasy. 

Použití

  • Po umytí vlasů protáhněte kostku kondicionéru podél jejich délky od kořínků ke konečkům. Ideální je nanášet ho několik prvních vteřin pod tekoucí vodou.
  • Vlasy s pastou kondicionéru několikrát pročešte hřebenem.
  • Nakonec vlasy dobře opláchněte.

Složení INCI

Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulphate, Theobroma Cacao Seed Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Mica, CI 77891, CI 77861, CI 77742

* přírodní složka essenciálních olejů

Be.bare life
BBR005
781159611063
close

Oblíbené produkty