menu

Cannor Noční balzám Stoechiol & CBD
search
  • Cannor Noční balzám Stoechiol & CBD

Cannor Noční balzám Stoechiol & CBD

Intenzivní noční anti-age balzám určený pro péči o pleť 30+. Zapojuje vynikající omlazující účinky CBD, k nimž přidává jedinečnou sílu stoechiolu. Inhibuje stárnutí buněk a podporuje jejich regeneraci, redukuje v pleti působení volných radikálů, pomáhá zachovat její pevnost a elasticitu.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Cannor v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - produkt Cannor dle nabídky.

895 Kč
S DPH
Varianta: 25 ml
  • 895 Kč

Vedle kanabidiolu je hlavní účinnou složkou balzámu stoechiol, který působí jako jakýsi přírodní botox. Stimuluje dělení buněk a tím zlepšuje hustotu a kvalitu pleti, zejména však uvolňuje napětí obličejových svalů, čímž brání prohlubování a přibývání vrásek a přispivá k hladší pleti. K jeho efektům patří také sjednocení tónu pleti.

Balzám je dále obohacený o vitamín C, znamý antioxidant sloužící k eliminaci vlivu volných radikálů. Vitamín C také podporuje tvorbu kolagenu, jedné ze základních složek pleti nutných pro její pevnost a kyprost.

Specialitou produktů Cannor je obsah cannabidiolu neboli CBD. Tato látka pocházející z konopí se vyznačuje až překvapivými účinky na pokožku. Sama o sobě je totiž doslova napěchovaná esenciálními mastnými kyselinami, proteiny, vitamíny a antioxidanty. Významným způsobem dokáže zpomalovat proces stárnutí buněk, regenerovat je a vylepšovat kvalitu pleti.

Použití

  • Nanášejte malé množství na dobře očištěnou a mírně vlhkou pleť a opatrně vmasírujte.

Složení INCI

Butyspermum Parkii Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cannabis Sativa Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Simmodsia Chineses Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Punica Granatum Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cannabidiol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopherol, Lavandula Stoechas Extract, Tanacetum Annuum Flower Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Commiphora Myrrha (Myrrh) Resin Extract, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Cymbopogon Martini Oil, Tilia Americana Flower Oil, Vanilla Panifolia Fruit Extract, Artemisia Pallens (Davana) Flower/Leaf/Stem Oil, Linalool*, Limonene*, Geraniol*

* přirozená složka esenciálních olejů

Cannor
CNR003
close

Oblíbené produkty