menu

Cannor Hydrofilní odličovací olej s CBD
search
  • Cannor Hydrofilní odličovací olej s CBD

Cannor Hydrofilní odličovací olej s CBD

Olej pro snadné a šetrné odlíčení pleti od každého makeupu včetně voděodolné řasenky. Na pokožku působí blahodárně, napomáhá její regeneraci, revitalizaci a hydrataci a přispěje k jejímu vyživení. Olej je dermatologicky testovaný a vhodný i pro nejcitlivější pleť. Takto odlíčená pleť bude krásně čistá a zářivá.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Cannor v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - produkt Cannor dle nabídky.

599 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 599 Kč

Olej obsahuje nejen CBD pro Cannor charakteristický, ale vedle něj celou řadu vynikajících složek. Základem je okurkový olej, který se veli dobře vstřebává a umí pleť výborně revitalizovat, mimo jiné i redukcí otoků. Současně chrání před působením volných radikálů. Dále tu jsou olej jojobový a mandlový, vzácné přírodní produkty s výbornými vyživujícími a hydratačními vlastnostmi. Slouží ke zjemnění pokožky, jíž dodávají hebkost.

Tea tree olej vyhlášený antiseptickými účinky zajišťuje ošetření a zklidnění pokožky podrážděné odličovacím procesem. V tomto ho podporuje caprylis, směs kokosového oleje s glycerinem. Ricinový olej podporuje regeneraci pleti a přispívá k jejímu zvláčnění.

Specialitou produktů Cannor je obsah kanabinoidu neboli CBD. Tato látka pocházející z konopí se vyznačuje až překvapivými účinky na pokožku. Sama o sobě je totiž doslova napěchovaná esenciálními mastnými kyselinami, proteiny, vitamíny a antioxidanty. Významným způsobem dokáže zpomalovat proces stárnutí buněk, regenerovat je a vylepšovat kvalitu pleti.

Použití

  • Navlhčete olejem kosmetický tamponek a pleť šetrně odličte.

Složení INCI

Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil and Olus oil , Cammelia Oleifera Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Glycerol Monostearate, Cucumis Sativus Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Polysorbate 80, Cannabidiol, Tocopherol, Levandula Angustifolia Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Rosa Damascena Flower Oil, *Linalool, *Limonene, *Citronellol, *Geraniol, *Benzyl Alcohol, *Eugenol

* přirozená složka esenciálních olejů

Cannor
CNR004
8594203000124
close

Oblíbené produkty