menu

Cannor Zpevňující pleťová maska dračí krev a ibišek
search
  • Cannor Zpevňující pleťová maska dračí krev a ibišek

Cannor Zpevňující pleťová maska dračí krev a ibišek

Červená maska s dračí krví poskytuje pleti intenzivní péči po náročném dnu. Přispívá k udržení vysokého podílu kyseliny hyaluronové, podporuje regeneraci pleti a postará se o zajištění její optimální hydratace. Stimulací tvorby kolagenu pozitivně ovlivňuje kvalitu pleti, které tím dodává hutnost a pevnost. Je ideálním pečujícím prostředkem pro ženy jakéhokoliv věku.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Cannor v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - produkt Cannor dle nabídky.

855 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 855 Kč

Dračí krev je populární označení pro krvavě rudou pryskyřici stromu Croton lechleri, jež se vyznačuje velmi silnými antibakteriálními, protiplísňovými a tonizačními účinky. Pro pokožku je tak vynikajícím prostředkem ozdravení a regenerace. Ibiškový prášek je bohatý na vitamín C a flavonoidy a brání úbytku kyseliny hyaluronové. Svým působením na pleť tak patří k látkám poskytujícím "přírodní botox".

Maska dále obsahuje červený jíl jako prostředek detoxikace pleti či makový a kaméliový olej jako zdroje živin. Najdete v ní ale také třeba vzácný éterický olej palisandru podporující regeneraci buněk, který je současně známým aromaterapeutickým prostředkem napomáhajícím zbavení se stresu. Extrakty z růží působí na rozjasnění a hydrataci pleti.

Použití

  • Maska je vhodná pro všechny typy pleti.

Složení INCI

Prunus Armeniaca Kernel Oil, Illite, Mangifera Indica Seed Butter, Cocos Nucifera Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Papaver Somniferum Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Silybum Marianum Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), Corylus Avellana Seed Oil, Moroccan Lava Clay, Lithothamnion Calcareum Powder, Rosa Damascena Flower Powder, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Croton Lechleri Resin Extract, Cannabidiol, Tocopherol, Aniba Rosaeodora Amazonica Wood Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Citrus Grandis Peel Extract, Cananga Odorata Leaf Oil, Simmondsia Chinensis Seed Wax, Helichrysum Italicum Flower/Leaf/Stem Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*

* přirozená složka esenciálních olejů

Cannor
CNR021
8594203000353
close

Oblíbené produkty