menu

Cannor Intenzivní balzám na rty Lip Treatment
search
  • Cannor Intenzivní balzám na rty Lip Treatment

Cannor Intenzivní balzám na rty Lip Treatment Hemp & Strawberry

Hojivý balzám s konopným olejem se výborně postará o suché rty a rozpraskané koutky. Přinese úlevu rtům podrážděným sluncem, větrem či mrazem, vhodný je i na ošetření nosu odřeného vlivem rýmy nebo alergie. Je čistě přírodního původu, plný prospěšných mastných kyselin a vitamínu E.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Cannor v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - produkt Cannor dle nabídky.

245 Kč
S DPH
Varianta: 10 g
  • 245 Kč

Základ balzámu tvoří jemné bambucké máslo doplněné o konopný olej a včelí vosk. Je proto nasycen vyživujícími a ochrannými složkami a dokáže rty dobře hydratovat. Příjemná konzistence jen podtrhuje, jak šetrně a jemně na rty působí.

Konopný olej je samostatnou složkou připravovanou z konopí lisováním za studena. Má výborné regenerační a hydratační účinky, je vhodný i pro nejcitlivější pleť, do které se dobře vstřebává a vytváří na ní tenkou ochrannu vrstvičku. Aktuálně patří k hitům v kosmetické produkci, včetně plně profesionálních přípravků.

Použití

  • Aplikujte na rty kdykoliv dle potřeby.

Složení INCI

Cannabis Sativa Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Butyrospermum Parkii Butter, Fragaria Ananassa Seed Oil, Hipppoaphae Rhamnodies Fruit Oil

* přirozená složka esenciálních olejů

Cannor
CNR019
close

Oblíbené produkty