menu

Cannor Čokoládová pleťová maska
search
  • Cannor Čokoládová pleťová maska

Cannor Čokoládová pleťová maska

Hýčkající maska s prvotřídní čokoládou a vůní marcipánu pomáhá pleti zbavit se únavy a napětí. Pokožku prosytí vysokou dávkou vyživujících složek, vitamínů, minerálů a lipidů a ošetří ji jemným peelingovým efektem. Pozitivní vliv má také na regeneraci a zvýšení elasticity pleti. I doma si díky ní můžete snadno dopřát luxusní pečující a rozmazlující rituál.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Cannor v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - produkt Cannor dle nabídky.

795 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 795 Kč

Kvalitní čokoládu v masce doplňuje makadamiový, švestkový a třešňový olej, které dohromady představují velmi bohatý zdroj vyživujících látek, mastných kyselin a antioxidantů. Kakaový prášek a kurkuma pak mají za úkol postarat se o nanejvýš šetrný peeling, který pleť zbaví odumřelých buněk a drobounkých nečistot. Svými protizánětlivými účinky přispějí i k ozdravení pokožky a jejímu celkovému zklidnění.

Použití

  • Maska je vhodná pro všechny typy pleti.

Složení INCI

Macadamia Integrifolia Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Theobroma Cacao Callus Powder, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Triticum Vulgare (Wheatgerm) Germ Oil, Vitis vinifera seed oil, Cocos Nucifera Oil, Moroccan Lava Clay, Hydrogenated Vegetable Oil, Prunus domestica seed oil, Prunus Cerasus Seed Oil, Curcuma Longa Root Extract, Cannabidiol, Tocopherol and Helianthus Annuus Seed Oil, Theobroma Cacao Extract, Vanilla Panifolia Fruit Extract, Benzaldehyde, Cinnamomum, Zeylanicum Bark Oil, BenzylBenzoate*, Cinnamaldehyde*, Cinnamyl Alcohol*, Eugenol*, Limonene*, Linalool*

* přirozená složka esenciálních olejů

Cannor
CNR022
8594203000360
close

Oblíbené produkty