menu

Cannor Pleťová maska baobab a aktivní uhlí
search
  • Cannor Pleťová maska baobab a aktivní uhlí

Cannor Pleťová maska baobab a aktivní uhlí

Černá maska s aktivním uhlím a černým jílem je záchranným prostředkem pro aknózní pleť. Dokáže z ní doslova vytáhnout toxiny a opravdu hloubkově vyčistit póry. Poradí si také s regulací tvorby kožního mazu a přispěje tim k rovnováze pokožky. Její účinek na pleť je celkově ozdravný a zklidňující, nezanedbatelná je také její role antioxidační ochrany proti volným radikálům.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Cannor v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - produkt Cannor dle nabídky.

695 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 695 Kč

Aktivní uhlí je jedním z aktuálních kosmetických hitů pro svůj čistě přírodní původ a jedinečnou schopnost detoxikace pleti. V masce najdete i další jedinečný prostředek, prášek z baobabu, který vyniká obsahem vyživujících složek ale především skvělými antioxidačními vlastnostmi, kterými zpomaluje procesy stárnutí v pokožce způsobené znečištěným prostředím.

O zklidnění a ošetření pleti se v masce starají také oxid zinečnatý a čený jíl.

Použití

  • Maska je určena zejména pro problematickou pleť každého věku.

Složení INCI

Vitis vinifera seed oil, Moroccan Lava Clay, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Garcinia Indica Seed Butter, Montmorillonite, Corylus Avellana Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cucurbita Pepo Seed Oil, Mangifera Indica Seed Butter, Cera Alba (Beeswax), Adansonia Digitata Fruit Extract, Zinc Oxide, Charcoal Powder, Cannabidiol, Tocopherol, Citrus Nobilis Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia Leaf Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Limonene*, Linalool*

* přirozená složka esenciálních olejů

Cannor
CNR023
8594203000384
close

Oblíbené produkty