menu

Cannor Balzám na uvolnění svalů a kloubů Chilli & Ginger
search
  • Cannor Balzám na uvolnění svalů a kloubů Chilli & Ginger

Cannor Balzám na uvolnění svalů a kloubů Chilli & Ginger

Hřejivý relief balm využívá vzájemně se podporujících účinků CBD a extraktů z bylin. Z nich čerpá protizánětlivé a mírně anestetické vlastnosti, díky kterým umí ulevit bolavým kloubům a namoženým svalům a urychlit hojení otoků a zhmožděných míst. Vhodný je rovněž pro rozehřátí svalů a těla a stimulaci krevního oběhu před náročnějším výkonem, posléze se postará o zlepšení regenerace unaveného těla. Jeho olejo-gelová konzistence zaručuje dobrou roztíratelnost.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Cannor v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - produkt Cannor dle nabídky.

855 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 855 Kč

Obsahuje směs přírodních olejů, mezi nimi makový, konopný, ricinový a třezalkový. V nich jsou rozpuštěny bioaktivní extrakty z arniky, zázvoru a chilli, a spolu s nimi také např. kafr. Zázvorový CO2 extrakt obsahuje 6-gingerol, látku s protizánětlivým působením napomáhající proti chronické bolesti. Extrakt chilli rozproudí krev a prohřeje svaly i klouby, vedle toho ale také příznivě působí proti celulitidě.

Balzám je výborný prostředek pro masáž namožených svalů, zvlášť učinný je po teplé koupeli nebo sauně, kdy lépe proniká do rozehřáté pokožky a uvolněných pórů.

Specialitou produktů Cannor je obsah cannabidiolu neboli CBD. Tato látka pocházející z konopí se vyznačuje až překvapivými účinky na pokožku. Sama o sobě je totiž doslova napěchovaná esenciálními mastnými kyselinami, proteiny, vitamíny a antioxidanty. Významným způsobem dokáže zpomalovat proces stárnutí buněk, regenerovat je a vylepšovat kvalitu pleti.

Použití

  • Balzám neaplikujte na obličej a do blízkosti očí!
  • Balzám používejte pouze na neporušené části kůže bez ran a poranění, nikdy ho nenanášejte na sliznice!
  • Balzám nepoužívejte v těhotenství!
  • Chraňte před dětmi!

Složení INCI

Cannabis Sativa Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Papaver Somniferum Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Glycine Soja Oil, Hypericum Perforatum Oil, Cannabidiol, Arnica Seed Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Brassica Campesris (Rapessed) Seed Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf, Cinnamomum camphora oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract (Zázvor CO 2 extrakt), Tocopherol, Capsicum frutescens (Chilli) Fruit Extract (Chilli CO 2 extrakt), Eugenia Caryophyllus Flower, Cannabigerol, Eugenol*, Limonene*, Linalool*

* přirozená složka esenciálních olejů

Cannor
CNR024
8593085005456
close

Oblíbené produkty