menu

Cannor Vitamin Booster – suchý pleťový elixír Bakuchiol & Schisandra
search
  • Cannor Vitamin Booster – suchý pleťový elixír Bakuchiol & Schisandra

Cannor Vitamin Booster – suchý pleťový elixír Bakuchiol & Schisandra

Suchý pleťový olej přináší bohatou přírodní směs nabitou vitamíny pro zdraví, výživu a hýčkání pleti. Obsahuje celkem 10 prvotřídních, za studena lisovaných rostlinných olejů s intenzivním regeneračním účinkem. Koncipován je jako základní produkt pro ošetření pleti před další péčí, v mnoha případech ale postačí sám o sobě. Navzdory olejové konzistenci je lehký a na obličeji ho nebudete ani vnímat.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Cannor v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - produkt Cannor dle nabídky.

795 Kč
S DPH
Varianta: 20 ml
  • 795 Kč

Tento vitamínový elixír výborně poslouží jako nemastná vyživující báze pod make-up či jako pečující sérum pod denní krém. Velmi dobrou práci ale odvede i samostatně. Pomůže pleť ozdravit a vyživit, zajistí jí hydrataci, pomůže sjednotit tón a příznivě působí i na její zpevnění.

Obsahuje bakuchiol s antioxidačním efektem, který chrání pleť před nepříznivými vlivy z prostředí. Dále podporuje produkci kolagenu a elastinu, nezbytných složek pružné a pevné pleti. Extrakt z mořské řasy Laminaria ochroleuca poskytuje kožním buňkám ochranu před slunečním zářením.

Specialitou produktů Cannor je obsah cannabidiolu neboli CBD. Tato látka pocházející z konopí se vyznačuje až překvapivými účinky na pokožku. Sama o sobě je totiž doslova napěchovaná esenciálními mastnými kyselinami, proteiny, vitamíny a antioxidanty. Významným způsobem dokáže zpomalovat proces stárnutí buněk, regenerovat je a vylepšovat kvalitu pleti.

Konopný olej je samostatnou složkou připravovanou z konopí lisováním za studena. Má výborné regenerační a hydratační účinky, je vhodný i pro nejcitlivější pleť, do které se dobře vstřebává a vytváří na ní tenkou ochrannu vrstvičku. Aktuálně patří k hitům v kosmetické produkci, včetně plně profesionálních přípravků.

Použití

  • Kapátkem odkápněte do dlaně 2-4 kapky a zahřejte je třením rukou.
  • Zahřátý olej opatrně vmasírujte do mírně vlhké pleti.

Složení INCI

Rosa Canina Fruit Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Papaver Somniferum Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Silybum Marianum Seed Oil, Hippophae Rhamoides Fruit Oil, Punica Granatum Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Bakuchiol, Cannabidiol, Citrus Junos Peel Oil, Tilia Americana Flower Oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Schisandra Sphenanthera Fruit Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Vanilla Panifolia Fruit Extract, Tocopherol, Laminaria Ochroleuca Extract, Limonene*, Linalool*, Benzyl Salicylate*, Cinnamyl Alcohol*

* přirozená složka esenciálních olejů

Cannor
CNR025
close

Oblíbené produkty