menu

Cannor Masážní olej s CBD
search
  • Cannor Masážní olej s CBD

Cannor Masážní olej s CBD

Hypoalergenní konopný olej s bohatým obsahem CBD a vitamínu E určený pro masáž celého těla. Napomahá uvolnění svalů a působí protizánětlivým, protikřečovým a zklidňujícím účinkem. Je vhodný i pro velmi citlivou pokožku.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Cannor v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - produkt Cannor dle nabídky.

499 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 499 Kč

Specialitou produktů Cannor je obsah cannabidiolu neboli CBD. Tato látka pocházející z konopí se vyznačuje až překvapivými účinky na pokožku. Sama o sobě je totiž doslova napěchovaná esenciálními mastnými kyselinami, proteiny, vitamíny a antioxidanty. Významným způsobem dokáže zpomalovat proces stárnutí buněk, regenerovat je a vylepšovat kvalitu pleti.

Konopný olej je samostatnou složkou připravovanou z konopí lisováním za studena. Má výborné regenerační a hydratační účinky, je vhodný i pro nejcitlivější pleť, do které se dobře vstřebává a vytváří na ní tenkou ochrannu vrstvičku. Aktuálně patří k hitům v kosmetické produkci, včetně plně profesionálních přípravků.

Použití

  • Olej je vhodný pro každodenní použití.

Složení INCI

Cannabis Sativa Seed Oil, Tocopherol, Cannabidiol

* přirozená složka esenciálních olejů

Cannor
CNR027
close

Oblíbené produkty