menu

Cannor Peeling na obličej a tělo - Face & Body Scrub
search
  • Cannor Peeling na obličej a tělo - Face & Body Scrub

Cannor Peeling na obličej a tělo - Face & Body Scrub

Jemný peeling s konopným olejem obohacený o vitamíny A a C pro šetrné ale účinné odstranění odumřelých kožních buněk a hloubkových nečistot. Napomáhá prokrvení pokožky, jejímu rozjasnění, regeneraci a zvláčnění. Působí na stažení pórů a při dlouhodobém užívání redukuje rozdíly v pigmentaci. Hodí se pro použití na obličej i tělo.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Cannor v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - produkt Cannor dle nabídky.

265 Kč
S DPH
Varianta: 100 g
  • 265 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Použití peelingu je velmi dobrým předstupněm aplikace pleťového oleje, krému nebo séra, neboť významně zlepší jeho vstřebání a tím zvýší účinek.

Konopný olej je samostatnou složkou připravovanou z konopí lisováním za studena. Má výborné regenerační a hydratační účinky, je vhodný i pro nejcitlivější pleť, do které se dobře vstřebává a vytváří na ní tenkou ochrannu vrstvičku. Aktuálně patří k hitům v kosmetické produkci, včetně plně profesionálních přípravků.

Použití

  • Naneste malé množství peelingu na čistou, mírně vlhkou pleť a pomocí jemných krouživých pohybů prsty proveďte exfoliaci. Vyhněte se očnímu okolí.
  • Po dokončení peelingu pokožku opláchněte.
  • U normální pleti provádějte peeling jednou za týden nebo dva. U mastné pleti aplikujte častěji, ale vždy s odstupem aspoň 5 dnů. U suché a citlivé pleti používejte nejvýše jednou za 3 týdny.
  • Na tělo používejte jednou za týden.

Složení INCI

Maris Sal, Cocos Nucifera Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Glycerin, Zea Mays Starch, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantifolia Peel Oil, Limonene

* přirozená složka esenciálních olejů

Cannor
CNR028
close

Oblíbené produkty