menu

Cannor Relaxační sprej – Calm & Relax
search
  • Cannor Relaxační sprej – Calm & Relax
  • Cannor Relaxační sprej – Calm & Relax

Cannor Relaxační sprej – Calm & Relax

Potřebujete si odpočinout a pořádně se vyspat? Kvalitní spánek a klidná mysl jsou pro krásu pleti a obnovu jejích kolagenových vláken extrémně důležité. Zkuste se alespoň na několik okamžiků zastavit, uvolnit se a užít si chvilku pohody s relaxačním sprejem Cannor. Jedinečný osvěžovač vzduchu Pillow Spray je vhodný k rozstřikování nejen v ložnici, ale také v dalších otevřených prostorách, kde je zapotřebí zklidnění atmosféry a rozjitřených emocí. Obsahuje esenciální oleje, jejichž promyšlená kombinace přináší nádhernou terapeutickou vůni.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Cannor v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - produkt Cannor dle nabídky.

339 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 339 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Vyvolává domácky příjemnou a provoněnou atmosféru.

Hodí se ke zlepšení vzájemné komunikace v kanceláři, k příjemnému provonění jógových, relaxačních nebo wellness center.

Působí blahodárně na nervovou soustavu a zmírňuje stres.

Podporuje uvolnění, odpočinek a kvalitní spánek – ke spánku totiž potřebujete kromě správné matrace a postele také vhodné prostředí tvořené osvětlením, zvukem i vůní. Právě aromaterapie má pro spánek zásadní význam, dokáže totiž okamžitě ovlivňovat stav naší mysli.

Použití

  • Pomocí mechanického rozprašovače stříkněte 3–4 dávky na polštář nebo závěsy. Vyhněte se kontaktu s jemnými tkaninami. Před ulehnutím na ošetřený polštář vyčkejte alespoň 5 minut.
  • Očišťující sprej můžete také nastříkat na svou jógamatku či meditační polštářek – zhluboka se nadechněte a vychutnejte si harmonizační účinky působící na vaše tělo i duši.

Složení INCI

Bergamot, Ylang ylang, Levandule

Cannor
CNR033
close

Oblíbené produkty