menu

Catarina Barbosa Carolina - detoxikační čokoládová maska
search
  • Catarina Barbosa Carolina - detoxikační čokoládová maska
  • Catarina Barbosa Carolina - detoxikační čokoládová maska
  • Catarina Barbosa Carolina - detoxikační čokoládová maska
  • Catarina Barbosa Carolina - detoxikační čokoládová maska
  • Catarina Barbosa Carolina - detoxikační čokoládová maska

Catarina Barbosa Carolina - detoxikační čokoládová maska

Carolina Detox Mask

Tato luxusní čistící maska se při aktivaci vodou změní na šedou pěnu, která zvyšuje cirkulaci, odvádí nečistoty a revitalizuje na buněčné úrovni, aby zanechala pleť svěží a čistou. Vaše pokožka bude měkká a luxusní. Dokonalou vůni horké čokolády a pocit jemné hebkosti si zamilujete! Očekávejte lázeňský rituál, který pleť uvede do zářivé harmonie. Maska je vhodná pro většinu typů pleti, včetně suché, smíšené a náchylné k akné. Je také nekomedogenní. Setkává se směs marockého jílu Rhassoul, jílu Kaolinu, Aloe Vera a prášku Acerola, který pomáhá redukovat unavenou pokožku před účinky znečištění a každodenního stresu.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 390 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 1 390 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Carolina pleťová maska kombinuje detoxikační jíly bohaté na minerály s přírodními rostlinnými aktivními látkami a aktivním uhlím k důkladnému čištění, detoxikaci a čištění pleti.

Tato luxusní maska na obličej kombinuje minerálně bohaté detoxikační jíly s přírodními rostlinnými aktivními látkami a aktivním uhlím pro hluboké čištění, detoxikaci a rozjasnění pokožky. Směs marockého jílu, aktivního uhlí, kaolínu, kakaa, Aloe Vera v kombinaci s aceroli (extrémně bohaté na vitamín C) pomáhá redukovat unavený vzhled pleti, který je způsoben každodenním stresem a znečištěním. Pleť zanechá viditelně jemnou a zdravě rozjasněnou.

Typ pleti:

Tato krásná maska je vhodná pro všechny typy pleti, včetně suché, problematické a aknózní.
Díky jejímu synkretickému složení je také nekomedogenní.

Vůně:

Čokoláda, mandarinka a jemná vůně levandule

Použití

  • Aktivujte lžíci prášku přidáním stejného množství vody. Naneste jemně na pleť a vyhněte se kontaktu s očima. Nechejte působit 10-15 minut.
  • Před úplným zaschnutím masky opláchněte teplou vodou. Následujte olej AMÁLIA, abyste dostaly vyživující a hydratační složky hluboko do pleti.

Složení INCI

Moroccan Lava (Rhassoul) Clay, Bentonite*, Kaolin, Theobroma cacao (Raw Cacao)*, Activated Charcoal (from coconut shells), Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit Extract*, Salix Alba (Willow) Bark Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder**, Lavandula Angustiolia (Lavender) Oil**, Citrus Reticulata  (Red Mandarim) Peel Oil**, Limonene***, Linalol***, Geranoil***

* vegan certifikovaná složka

** složka z certifikované bio rostlinné produkce

*** přirozená složka esenciálních olejů

Catarina Barbosa
CAB001
close

Oblíbené produkty