menu

Catarina Barbosa Maria - hydratační pleťové sérum
search
  • Catarina Barbosa Maria - hydratační pleťové sérum
  • Catarina Barbosa Maria - hydratační pleťové sérum
  • Catarina Barbosa Maria - hydratační pleťové sérum
  • Catarina Barbosa Maria - hydratační pleťové sérum
  • Catarina Barbosa Maria - hydratační pleťové sérum

Catarina Barbosa Maria - hydratační pleťové sérum

Maria Hydrating Face Serum

Toto lehké gelové sérum se sofistikovanou vůní neroli pomáhá pleti zadržovat vodu pro dlouhodobou hydrataci. Pokročilé sérum obsahuje ty nejúčinnější látky jako jsou rostlinné ceramidy, rostlinný kolagen, prebiotika, glykogen a izomerát sacharidů. Pleť je jasnější a zlepšuje se její struktura. Snižuje se výskyt známek stárnutí, pomáhá podporovat mikrobiom vaší pleti. Výsledkem je vyživená, hydratovaná a jemná pleť. Gelové pleťové hydratační sérum MARIA se velmi rychle vstřebává do pleti. Vzorec tohoto séra funguje na několika úrovních, aby přilákal, svázal a zabránil ztrátě vlhkosti v pleti.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

2 175 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 2 175 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Pokožka přirozeně produkuje olej prostřednictvím mazu, vodu je ale nezbytné ji zajistit zvlášť ve vhodné péči a pravidelně ji hydratovat!! Dehydratace je způsobena změnou bariérové funkce pokožky, která již nemůže zadržovat vodu v tkáních. Hydrolipidický film již dostatečně nezastává svou úlohu, což vede k urychlení transepidermální ztráty vody .

Typ pleti:
Hydratace je klíčová pro všechny typy pleti.
Sérum MARIA je ideální hlavně pro pleť citlivou, dehydratovanou, stárnoucí a normální.

Použití

  • Naneste kapku až dvě na vyčištěnou pleť hned po správném toneru. Teprve tak pleť hydrataci nejlépe vstřebá a umí ji uzamknout v hlubším vrstvách pleti.
  • Následuje sérum a pleťový olej popř. krém.

Složení INCI

Aqua, Citrus Aurantium Amara (Neroli) Flower Water*, Propanediol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Glycerin, Inulin**,  Saccharide Isomerate**, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Gluconolactone, Glycosphingolipids (Vegetable Ceramides)**, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Beta-glucan**, Sodium Levulinate,  Xylitol, Arginine**, Sodium Benzoate, Collagen amino acids (Vegetable Collagen)**, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Fructose**, Sodium Anisate, Sodium Phytate, Glycogen**, Citric acid, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate, Sodium citrate, Alcohol

* vegan certifikovaná složka

** složka z certifikované bio rostlinné produkce

*** přirozená složka esenciálních olejů

Catarina Barbosa
CAB005
close

Oblíbené produkty