menu

Codex Labs Bia Eye Gel Cream
search
  • Codex Labs Bia Eye Gel Cream
  • Bia Eye Gel Cream
  • Codex Beauty Lab Bia Eye Gel Cream
  • Codex Beauty Lab Bia Eye Gel Cream
  • Bia Eye Gel Cream

Codex Labs Bia Eye Gel Cream

Codex Labs Hydratační oční krém-gel 

Pokud vás trápí otoky v oblasti očního okolí, tmavé kruhy po očima a vysušená pleť, pak je Codex Beauty Eye Gel Cream právě pro vás! Má velmi lehkou konzistenci, což mu ale neubírá na hydratačních a pečujicích schopnostech. Patentovaný BiaComplex™️ je v tomto produktu podpořen výtažky z okurky, aloe vera, chaluhy bublinaté a arnikovým olejem, které v synergické kompozici pečují o jemnou pokožku očního okolí a zanechávají ji hydratovanou, tonizovanou a zpevněnou.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

990 Kč
S DPH
Varianta: 15 ml
  • 990 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Lehký hydratační oční krém, který účinně bojuje proti otokům a tmavým kruhům pod očima. Gelová textura se velmi snadno nanáší a vstřebává, díky čemuž je tento produkt skvělý jako podklad pod make up.

  • Hydratační krém s lehkou gelovou texturou
  • Redukuje otoky v oblasti očního okolí
  • Zpevňuje a tonizuje pokožku
  • Velmi snadno se vstřebává
  • Obsahuje patentovaný BiaComplex™️

Vůně: Květinová a uklidňující.

Produktová řada Bia využívá sílu rostlin původem z Irska v kombinaci s bioaktivním komplexem BiaComplex pro řešení problému optimální hydratace pleti, udržování vláhy v pokožce a jejího čištění bez narušení přirozené ochranné bariéry.

Použití

  • Naneste jednu pumpičku na čisté konečky prstů a vklepejte pod oko směrem od vnějšího k vnitřnímu koutku, poté jemně rozetřete malými krouživými pohyby. Pro denní i noční použití.
  • UPOZORNĚNÍ: Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Pokud se objeví známky podráždění, přestaňte používat.
  • Před zařazením nového přípravku do skin care rutiny doporučujeme vždy provést patch-test.

Složení INCI

Aqua (Voda), Prunus Amygdalus Dulcis (Olej Ze Sladkých Mandlí), Lactobacillus Ferment, Propanediol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Listová Šťáva, Lactobacillus, Glycerin, Cocos Nucifera (Kokos) Ovocný Extrakt, Arnica Montana Extrakt, Lysolecitin, Sclerotium Gum, Cucumis Sativus (Okurka) Extrakt Z Ovoce, Vitis Vinifera (Hroznové Hrozny) Olej Ze Semen, Xanthan Gum, Pullulan, Helichrysum Italicum (Immortelle) Flower Oil, Fucus Vesiculosus (Bladder Wrack) Extract, Sodium Hyaluronate, Rosa Damascene (Damask Rose) Flower Extract, Kyselina Fytová, Kyselina Citronová, Oxid Křemičitý, Benzoan Sodný, Sorban Draselný, Linalool, Limonen, Geraniol, Citronellol

Codex Labs
COD004
5694230442010
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty