menu

Codex Beauty Antü Discovery Set
search
  • Codex Beauty Antü Discovery Set
  • Codex Beauty Antü Discovery Set

Codex Labs Antü Discovery Set

Limitovaná discovery sada 5 produktů, u nichž bylo klinicky prokázáno, že okamžitě hydratují, tonizují a osvěžují pleť a poskytuje jí maximální jas a ochranu. Tato víceúčelová sada obsahuje také minibalení nejprodávanějších produktů na podporu zdravého mikrobiomu a ošetření suché, citlivé a podrážděné pleti.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

1 850 Kč
S DPH
Varianta: 5 ks
  • 1 850 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme
  • Malé balení vhodné na cesty 
  • Ideální sada pro vyzkoušení produktů
  • Obsahuje patentovaný AntüComplex ™

Sada obsahuje:

Codex Beauty Antü Refreshing Gel Cleanser 125ml

Codex Beauty Antü Radiance Mist 100ml

Codex Beauty Antü Brightening Eye Cream 5m

Codex Beauty Antü Brightening Serum 5ml

Codex Beauty Antü Brightening Moisturizer 5ml

Produktová řada Antü je založena na účincích domorodých rostlin z jihoamerické Patagonie spolu s bioaktivním komplexem AntuComplex. Cílí na posílení přirozené ochranné bariéry pokožky, potlačení zánětů a snížení oxidačního stresu plynoucího z působení znečištěného prostředí a UV záření.

Codex Labs
COD019
5391523529723
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty